Velikogorički bend Mel Camino snimio je spot za pjesmu One Night Stand. Vrhunski producirana pjesma sa spotom čiji su kadrovi snimani prije nekoliko mjeseci na Hvaru, sada je predstavljena javnosti. Riječ je o posve novom materijalu Mel Camina – prvom singlu koji će se naći na petom albumu benda

Tekst pjesme One Night Stand koji se bez lažnog moraliziranja bavi lijepom, svijetlom, ali i tamnom stranom odnosa za jednu noć, potpisuje Zlatko Majsec, glavni vokal Mel Camina.

Svijetlu stranu, po meni, čine slatka neobaveznost, bezbrižnost i izostanak odgovornosti koju nose ozbiljniji odnosi, i dakako tjelesni užitak, dok je tamna strana kad u jutarnjem mamurluku shvatiš da ležiš pored nekoga koga uopće ne poznaješ i s kime nisi baš emocionalno povezan. Tu si već na granici mučne ispraznosti i želje da taj netko samo nestane jer naprosto nedostaju toplina i smislenost ljubavnog odnosa koji čovjeka mnogo više oplemenjuje od površnog “hvatanja” na jednu noć…”, kazao je Majsec.

Na pisanje pjesme potaknuo ga je stih jedne pjesme beogradskog benda Artan Lili, a tekst je napisao spajajući osobna s iskustvima svojih prijatelja. Pjesma je na hrvatskom jeziku, no pri objavi spota bend je odlučio zadržati njezin radni naslov na engleskom jeziku.

Spot je osmislila, režirala i montirala Dora Butković. Ona je u spotu, uz Majseca, odigrala i glavnu ulogu. Borna Obranović zaslužan je za snimanje i odabir lokacija, a Ante Delač za coloring.

Glazbu za pjesmu zajedno su stvorili svi članovi benda Mel Camino, a produkciju, miks i izradu mastera potpisuje Hrvoje Prskalo.

Iza Mel Camina uspješan je četvrti album Kad? Sad! koji je na većini glazbenih portala dobio vrlo dobre recenzije. Novi album bend priprema u izdanju izdavačke kuće Croatia Records.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime