I nakon devetnaest godina bogate tradicije sajam vjenčanja privukao je mnogobrojne posjetitelje; od zaljubljenih parova koji traže inspiraciju za vlastito vjenčanje, do raznih djelatnika i stručnjaka industrije vjenčanja koji upijajući prate sve najnovije trendove.

Svake godine sajam je sve raskošniji i veći, te prepun izlagača iz svih dijelova Hrvatske. Ove godine svoje mjesto na sajmu imao je i izložbeni prostor salona Vesna SPOSA, jednog od poznatijih imena na hrvatskoj modnoj sceni. Ovaj priznati salon pomogao je izdašnom broju mladih djevojaka u potrazi za svojom savršenom vjenčanicom, ali i mnoštvu poznatih ličnosti Hrvatske. Vesna SPOSA sa sobom dovela je i tim educiranih modnih savjetnica koji je rado odgovarao na sve upite o materijalima, dizajnerima, krojevima, i svemu što su posjetitelji poželjeli znati.               Kao i svake godine, vrhunac sajma označila je modna revija. Vesna SPOSA ponovno je zasjala svojim očaravajućim kreacijama i zadivila razdraganu publiku. Celebrity gošća revije salona bila je predivna Renata Lovrinčević Buljan, prijašnja hrvatska Miss Universe, a danas osobna trenerica i profesorica kineziologije. Reviju su svojom prisutnošću uljepšale još i Antea Valenta, Paula Buljan, Lara Vukušić, Meri Benić, Katarina Prnjak i mnoge druge poznate mlade dame iz hrvatske javnosti.  Zasluge za organizaciju ovog modnog događaja pripadaju vodećoj izdavačkoj kući Hrvatske – Adria Media Sajam vjenčanja , a ako niste bili jedni od sretnika koji su prisustvovali, fotografije Fotostudija Toni dočarat će Vam ovaj svečani događaj. Nimalo iznenađujuće, ovaj sajam prozvan je uspjehom u kategoriji modnih sajmova naše regije, a salon Vesna SPOSA još jednom opravdao je svoju titulu najluksuznijeg hrvatskog salona, te dokazao da ugled još uvijek prati kvalitetu.

Foto : foto studio Toni ,Make up : make up Ana Grgić,Frizura : Dalila Jadranka Tukić Šegvić, Haljine : Vesna Sposa, Modna agencija : Dora Vukušić Mardel, Cvijećarnica : Anđa

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime