Kupnja rabljenog automobila nije tako jednostavna kao što možda mislite. Tržište polovnih automobila puno je prevaranata i nepoštenih preprodavača koji igraju prljavo kako bi zaradili. Igor, YouTuber iz autovloga PetrolHeads, objavio je video u kojem je podijelio svoje iskustvo kupnje rabljenog Mini Coopera S. Iako je cijena automobila bila odlična, poznati vloger ubrzo je otkrio da vozilo skriva mnoge tajne

Prvi dojam može prevariti

Kada je Igor tražio broj šasije automobila prije sastanka s prodavačem, prodavač je počeo smišljati svakakve izgovore. Iako je ovo bio prvi znak da nešto ne štima, Igor je odlučio osobno provjeriti vrijedi li Mini svoje cijene.

Prodavač je rekao da je automobil u Srbiju iz Njemačke uvezla autokuća, a on ga je kupio tek prošle godine.

„Na prvi je pogled automobil izgledao dobro: sjedala su bila dobro očuvana, a na vratima nije bilo ogrebotina ni neravnina. Sudeći prema unutrašnjosti, kilometraža auta činila se legitimnom”, kaže Igor o svom prvom dojmu.

Međutim, prednji branik i blatobran nisu se savršeno podudarali, što je uzrokovalo trenje prilikom zatvaranja vrata. Također se činilo da su stražnji branik i prtljažnik različitih boja.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime