Djelatnici općinske tvrtke “Vir održavanje d.o.o.” nemalo su se iznenadili prije nekoliko dana kada su vidjeli da je netko otuđio kamen sa groblja!

Naime, u tijeku su radovi na zidu oko virskog groblja i kada su jedno jutro djelatnici općinske tvrtke došli na teren, shvatili su da nedostaje veća količina kamena s kojim su trebali nastaviti građevinske radove. Neki od radnika su odmah htjeli pozvati policiju, ali je jedan od njih, priča nam svjedok koji se tamo našao slučajno, je sugerirao da prvo pozovu svog direktora Marka Klanca.

Nakon telefonskog poziva u roku samo nekoliko minuta na groblje stiže zamjenica direktora Mira Kapović koja, priča nam svjedok, govori radnicima da ništa ne brinu jer da je kamen uzeo načelnik Marino Radović i da će njima doći drugi kamen?! Svjedok koji je sve to vidio i čuo, otišao je provjeriti je li doista kamen uzeo Marino Radović i otkrio da se kamen s groblja nalazi u dvorištu oca načelnika Radovića u Prcolinoj ulici.

Doznavši za otuđenje kamena, svjedok je otišao u Zadar u prostorije PU Zadarske gdje je htio prijaviti krađu kamena, a o svemu svjedoči i video snimka (u prilogu), no tek tamo ga je dočekalo neugodno iznenađenje. U PU Zadarskoj su ga, tvrdi, odbili s obrazloženjem neka prijavi krađu kamena Općini Vir, a ne njima?! Konačno, policijski službenici PU Zadarske, tvrdi prijavitelj krađe kamena, nisu htjeli ni izjavu uzeti od njega. Za sutra je najavio i obraćanje javnosti na tiskovnoj konferenciji koja će se održati u 10 sati ispred zgrade PU Zadarske kod Gradske knjižnice. (NASTAVLJA SE…)

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime