Prije nepune dvije godine  Uprava Malonogometnog kluba Ljevice Zadar po završetku premijerne sezone nastupa u 3. ŽMNL u organizaciji Udruge za mali nogomet Zadarske županije odlučila je raspisati natječaj za službenu himnu kluba

Nakon što se u prvom krugu Uprava nije mogla odlučiti za najbolju izvedbu među zaprimljenim materijalima natječaj je produžen na dodatnih godinu dana.

Nakon dugoočekivanog završetka natječaja pred sam početak nove sezone Uprava je napokon imala i više nego dovoljno kvalitetnog materijala među kojima se trebao odabrati najbolji od najboljeg.

U velikoj konkurenciji raznih izvedbi domaćih i stranih glazbenika pobijedio je uradak Luke Šokote iz Zadra.

Već otprije poznat glazbenoj rap sceni pod nadimkom Jbn Igrach ovaj umjetnik tvrdog izričaja svojim izvedbama pravo je osvježenje na bespućima interneta te je svojim najnovijim uratkom u potpunosti osvojio stručni žiri koji je sudjelovao u odabiru himne.

Ovim putem se javno zahvaljujemo našem Jbn Igrachu koji će ovom himnom zauvijek ostati zapisan zlatnim slovima u statut kluba. Hvala i svima ostalima koji su također sudjelovali u natječaju.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime