Veliki interes javnost izazvala je priča o uginuću bika kod Sinja kojeg, tvrde mnogi, veterinarska inspekcija nije htjela spasiti

Neki su odgovornost tražili u sinjskom gradonačelniku Miru Bulju koji je dobro upoznat sa problemima Sinjana Slavka koji se loše odnosi prema svojim životinjama. Moro Bulj je, podsjećamo, u svibnju ove godine napojio žedne krave i tako ih spasio od uginuća. Slučaj uginulog bika dodatno je naljutio velik broj žitelja Cetinske krajine.

– Danas su mi volonteri javljali da je posebno loše jedan Slavkov bik kojeg je volonterka danima pokušala hraniti i spašavati. Zvala je i veterinarsku inspekciju u Split, kao i ja danas. Molili smo da životinji pruže medicinsku pomoć. Šefica veterinarske inspekcije mi je odgovorila da je zvala pomoć (mislila je na Likomed). Osobno sam nazvala Likomed i ljubazno su mi rekli da je točno da su ih nazvali, ali oni ne mogu ići na teren bez policije i veterinarske inspekcije. Marina Novković, šefica veterinarske inspekcije im je rekla da ne idu danas već sutra. Ostala sam užasnuta, ali Likomed i nitko drugi nije mogao ništa. Evo bik je uginuo i u kaznenoj prijavi ćemo tražiti odgovornost i veterinarskih inspektora. NEKA IH BUDE SRAM! A mene je sram da dijelimo diplomu VETERINARSKE MEDICINE’, napisala je dr. sc. Danica Ramljak.

Danas se na svom Facebook profilu očitovao i gradonačelnik Sinja, Miro Bulj. Video možete pogledati OVDJE.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime