Znamo da u dresu Rijeke zabija kao po špagi, točnije već je 14 puta u ovoj sezoni HNL-a. Međutim, Josip Drmić itekako ima što reći i u glazbenim vodama. Otpjevati, zapravo

Napadač Švicarske, naime, snimio je duet s Oliverom Matijević, turbofolk pjevačicom iz Zadra koju zovu i “hrvatska Kim Kardashian”. Drmić je, također, bio i jedan od trojice koautora pjesme.

“Mamiš me danju, mamiš me noću, igraš mi se s glavom samo tvoje tijelo hoću. Zaljuljaj kukovima, pokaži sve što imaš, nek noćas sve zaigra, nek ljubav dominira”, pjeva prvi strijelac Rijeke.

– Kao što mnogi znaju, ja sam netko tko je otvoren za sve. Pogotovo kad je glazba u pitanju, tad nema granica. Ovaj put sam u sasvim drugačijoj ulozi, ali sretan što sam dio ovog projekta! Htio sam nešto drugačije i ova pjesma je autobiografska, a samim time je i drugačija i posebna. Olivera i ja smo našu ideju pretvorili u stvarnost i napravili ovu pjesmu. Bilo je tu mnogo muke, ali na kraju mislim da smo dočarali poruku ove pjesme – objasnio je Drmić koji je početkom listopada objavio i singl “Feel Bad (Club Edit)”.

Olivera Matijević, inače, karijeru je započela 2018. godine nastupom u “Zvezdama Granda”, no ispala je već u prvom krugu. Medijsku pozornost privukla i s kratkom vezom s pjevačem Darkom Lazićem. – Dragi moji, poklanjam Vam ovu pjesmu i nadam se da ćete uživati u njoj! Ideja koja se pretvorila u stvarnost, sretna sam i ponosna na ovaj projekt. Pjesma koja je nastala iz mog “zašto mi to radiš” je napokon “out”! Bilo je ovdje mnogo truda i mislim da smo Josip i ja dočarali poruku ove pjesme – napisala je Olivera. (24sata)

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime