Jutros u 9 sati, djelatnici Gradske Čistoće Vrgorac uz asistenciju više policijskih službenika došli su u Kozicu kako bi uklonili ogradu koju je postavio Tomislav Miočević

Podsjećamo, Tomislav Miočević je u sukobu sa kontroverznim poduzetnikom Matom Jujnovićem koji blizu ima kuću. Prema riječima Tomislava Miočevića koje su objavili mediji, prije dvadesetak godina mu je dao suglasnost da napravi prilazni put kako bi svojim vozilom mogao doći do svoje kuće. Mate Jujnović mu je, kaže, zauzvrat obećao sazidati vrtove, zidove, no to nije učinio. Deset godina kasnije, Miočević je zatvorio put i postavio metalnu ogradu.

Krajem prošle godine došlo je i do fizičkog sukoba kada je, prema pisanju medija, Mate Jujnović Mercedesom udario Tomislava Miočevića i prešao mu kotačem preko stopala.

Ozlijede koje je u okršaju sa Matom Jujnovićem zadobio Tomislav Miočević

Tomislav Miočević jutros kao i sve ove godine pokušava dokazati kako je ogradu postavio na svojoj zemlji i za to pokazuje papire iz kojih proizlazi da govori istinu. Unatoč tome, djelatnici Gradske Čistoće uz pomoć policije, uklonili su spornu ogradu. Ogorčeni postupanjem nadležnih službi, Tomislavu Miočeviću su jutros svojom nazočnošću dali podršku veterani, suborci iz legendarne 156.brigade.

Nakon završene akcije uklanjanja ograde, Tomislav Miočević je najavio da će ogradu opet postaviti.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime