VIDEO Potukli se zaštitari i prodavači kukuruza na makarskoj plaži!

3

Nikada toliko govorancije aktualnih gradskih vlasti o uvođenju reda i nikad toliko nereda koliko ove godine u Makarskoj…

Nakon što su gradske vlasti na čelu sa SDP-ovim gradonačelnikom Zoranom Paunovićem najavili red u prostornom planiranju, makarskoj luci, na tržnici, staroj gradskoj jezgri, među ugostiteljima, građevinarima, plažama, mnogi komentiraju kako je stanje u gradu pod Biokovom kaotično. Takvu tezu potkrjepljuje i događaj od jutros kada je izbila tučnjava između zaštitara i prodavača kukuruza.

– Makarska obala i njihov direktor Ante Bilić, angažirali su zaštitare iz tvrtke “Bilić-Erić” da paze na red na gradskim plažama. Njihov rad, nažalost, sveo se na obračune sa lokalnim stanovništvom, odnosno prodavačima kukuruza, priča nam jedan od očevidaca jutrošnjeg incidenta.

Prema informacijama kojima raspolažemo, zaštitari su, navodno, pokušali legitimirati prodavače kukuruza te je došlo do verbalnog, a potom i fizičkog sukoba, a dio toga može se vidjeti i na priloženoj video snimci koju nam je ustupio jedan od čitatelja. Nije jasno imaju li pravo zaštitari tražiti na uvid osobne isprave bez nazočnosti policjskih službenika, no konačan sud dat će institucije.

U cijeloj ovoj priči čudi da gradske vlasti toleriraju ovakvo ponašanje i, zapravo, jednu vrstu nereda, zamijenili su drugom. Naime, zašto gradskim vlastima, pa i Makarskoj obali smetaju prodavači kukuruza, a ne smetaju ih “krkani” koji parkiraju tešku mehanizaciju na šetnicu uz plažu? S takvim “krkanima” neki iz vrha makarskih gradskih vlasti se zajedno časte, jedu i piju. I to je činjenica, a detalje ćemo uskoro i objaviti.

U međuvremenu, na Peškeri najveću vlast imaju zaštitari koji mlate prodavače kukuruza, a to im nije prvi put. Prema neslužbenim informacijama, zaštitari spomenute tvrtke su protekli vikend navodno premlatili gosta diskoteke “Makarana” koji je zbog ozljeda završio na bolničkom liječenju.

3 KOMENTARI

  1. Na plaži te opsjedaju sa krafnama, kukuruzom i na desetke prodavača karata za izletničke brodove koji šetaju po plaži, a onda te na šetnici čekaju novi prodavači karata za brodove , za rafting, pa onaj usrani vlakić. Vrime je da se uvede reda.

  2. Usran i ti nesrico sve bi zabranili uzeli bi gostima novce na granici i vratili bih nazad
    Za sve te stvari se moze napraviti reda ali nije u interesu grada njihovi vladara
    Jer peru svoja sranja preko njih

  3. Dobro došli u Euro destinacije sa ponudama,šta tu ima biti ” strano ” to što netko pita uljudno i nudi neku od usluga ili prodaje krafne ili kukuruz na plaži ,halo kakve budalaštine,onda ostanite kući i neidite na godišnji na More ,a nesmetaju vam ONI koji na javne plaže stavljaju svoje ležaljke i zakrčuju i zabranjuju vam da se tu i kupate ukoliko niste uzeli njegov suncobran ili ležaljku….

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime