Egipatska mitologija prisutna je kao tema igara u svakom online casinu u Hrvatskoj. Evo koji slotovi bazirani na drevnom Egiptu imaju najviše poklonika među domaćim igračima

Egipatska povijest fascinira nas u posljednjih stotinu godina, otkad su dešifrirani hijeroglifi i otkrivene piramide. Koliko je javnosti primamljivo sve što se događalo u doba drevnog Egipta najbolje dokazuju popularni holivudski filmovi, uključujući sagu o Indiani Jonesu.

Mnogo je misterija vezanih u doba u kojem je Egipat predstavljao najvažniju civilizaciju. Ljude fasciniraju drevne egipatske knjige i tajne koje u sebi skrivaju, a tu je i težnja k pronalasku blaga u sarkofazima i drugim objektima iz tog doba, o čemu maštaju avanturisti iz svih dijelova svijeta.

Sve su to razlozi zašto priče iz Egipta djeluju toliko primamljivo, a upravo tematika ove drevne civilizacije među najpopularnijima je u internetskim kockarnicama.

Lov na blago i misteriozna božanstva pokazali su se kao jedan od najsnažnijih motiva za okretanje rola slot automata, a mi ovom prilikom izdvajamo one koji se najviše igraju u Hrvatskoj…

Book of Ra

Prošlo je desetljeće i pol otkad se u našim krajevima pojavio slot automat Book of Ra. Sa svojim simpatičnim zaštitnim likom koji sliči na Indianu Jonesa odmah je postao drag zaljubljenicima u igre na sreću, a ništa se nije promijenilo sve do danas.

I dalje je u Hrvatskoj Book of Ra obavezni dio kolekcije igara gotovo svakog online casina, s čak osam različitih verzija na kojima možete iskušavati svoju vještinu.

Trenutno se najviše igra Book of Ra Deluxe, s pet rola i knjigom koja predstavlja Wild i Scatter simbol. Najbolje isplate događaju se na njoj kad se igrači dokopaju bonus vrtnji, pri kojima postoji simbol koji dodatno uvećava vašu zaradu.

Legacy of Dead

Zlatom optočeni sarkofag u središtu je priče Play’n GO slota Legacy of Dead, vrlo popularnog među domaćim zaljubljenicima u igre na sreću.

Upravo taj simbol predstavlja Scatter i može vas odvesti u bonus igru, u kojoj se simbol faraona širi ekranom i brine za izuzetno izdašan dobitak.

Legacy of Dead ima deset isplatnih linija i solidan povrat igraču, a najvrjedniji simboli su oni povezani s egipatskim božanstvima, na kojima možete uvećati svoj ulog do čak 500 puta.

Legend of Cleopatra

Kleopatra je najpoznatija egipatska kraljica pa nije iznenađenje da je vrlo popularan video slot upravo onaj koji je napravljen njoj u čast. Radi se o igri koju je kreirao Playson, a role su zanimljivog oblika, sa simbolima kojih je sve više s lijeve na desnu stranu.

Wild simbol koji zamjenjuje sve ostale, kao i Scatter koji vas može odvesti u bonus igru najvažniji su dok igrate ovaj slot. Dok vrtite role imate priliku dokopati se besplatnih vrtnji, tijekom kojih vam se smiješe najveće isplate.

Book of Dead

Sa svojim jackpotom isplaćenim u vrijednosti od 2,7 milijuna eura, slot Book of Dead postao je rekorder u Hrvatskoj.

Radi se o igri koja se u potpunosti vrti oko egipatske tematike, s faraonima i krilatim drevnim božanstvima u glavnoj ulozi, kao i neizostavnom svetom knjigom. Book of Dead kreirao je Play’n GO, iGaming tvrtka koja u našu zemlju donosi brojne zanimljive igre inspirirane Egiptom, uključujući i Tome of Madness.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime