Dnevna doza makarskog nereda, popularna FaceBook stranica objavila je video tučnjave između propalog ugostitelja Ike Filipovića i ravnatelja osnovne škole u Tučepi, Damira Jukića

Vlasnik propalog narodnjačkog kluba Iguana, poznat po svojim incidentima, akter je i u ovoj nesvakidašnjoj tučnjavi. Incidentu je kumovalo Filipovićevo vrijeđanje i omalovažavnje Damira Jukića.
Na niz provokacija Jukić ga ispleskao. Pribranom reakcijom djelatnice spriječena je veća katastrofa, jer su se u Filipovićevoj ruci našle i nožice.
Gdje je nestao djelatnik u crnoj košulji, to nitko ne zna?

https://www.facebook.com/dnevnadozamakarskognereda/videos/336529960861191/

16 KOMENTARI

 1. Ako postoji tezi i dosadniji psihicki bolesnik,pijanac,to je Iko.Sta je trazio to je i dobio.Juka,svaka cast,mogu samo zamislit kad je tako smirenog covika uspio isprovocirat ,sta ti je sve izgovorio.
  A djelatnicu nagradit dobro,a ovoga djelatnika,pickicu na tecaj bon tona i ljudskosti,jer ako neces stitit zensko,koga ces.

 2. je li ovo ravnatelj osnovne škole? je li radi on s dicom? nije važno koja je seljačina iko nego kako se sa seljačinom postupa. s ove slike jedina seljačina je ovaj koji pleska. ne mogu virovat da se ovako sređuju računi. znači li to da će ovo uskoro biti normalno. kako to da mu seljačina nije uzvratila?

 3. iko seljačina? jedina seljačina je ovaj koji pleska. on ravnatelj neke škole? je li tako postupa sa dicom seljačina, jer ima ih? ne mogu virovat u ono šta vidim. kako to da mu seljačina nije uzvratija? je li ovo ono normalno koje nam dolazi?

  • Ma di je jukić pravedan života ti??? Koliku je dicu maltretira u školi i na atletici jel mu nisu pasali radi nekih njegovih kompleksa i frustracija? Isto tako je i ocjenjiva kako mu se ko sviđa! Isto tako je bulo tu nekih mutnih radnji sa šoldima i uplatnicama. NIje jedan put dobija batina radi takvih stvari, a i auto i motor mu nisu ništa bolje prošli. Na rivjeri nema goreg nastavnika od njega, a tako to i biva kad se priko veze zaposliš

 4. O Damiru Jukiću i njegovom ponašanju mogu se pisati romani. Ukratko ,Damir Jukić je za vrijeme svoje atletske trenerske karijere ,uprkos upravi kluba i odluci klupskog odobora naplacivao na ruke ( na crno ) svim takmičarima koji su bili pod njegovom ingerecijom. Koliki je pedagog mogu posvjedočiti djeca koje je on osobno trenirao,pola njih je napustilo atletiku isključivo zbog njega ,a pola je prešlo kod drugog trenera ,Stjepka Vodanovića.
  U više navrata se verbalno sukobio sa roditeljima djece koje je trenirao zbog komunikacije i odnosa sa djecom i zbog naplate trenerskih usluga na ruke ,umjesto preko klupskog računa.
  Kad je situacija kulminirala,sporazumno se rastao sa klubom ( uprava ga zamolila da napusti klub ili će biti izbačen ).Nakon što je napustio klub,sa nekolicinom djece ,trenirao je na divlje ,koristeći atletsku stazu bez ikakvog odobrenja,na crno .
  Kad ga je tajnik kluba Jurica Dobrinić upozorio ,da koristi njihovu stazu za trening ,Damir Julić mu je prišao iznenada i bez upozorenja udrio dva puta šakom u glavu. Dobrinić je pao i izgubio svijest. O ovom njegovm ,ne i prvom incidentu obaviještena je i policija ,koja je u skladu sa težinom povrede napravila i zapisnik i prijavu. Jukić je priveden sucu i kažnjen. Čudi me da novinari nisu upoznati sa ovom i ostalim situacijama. Profesorima u Tučepima ,koji stoje iza jedne nadasve nasilne osobe ,samo jedinica iz morala.
  O njegovom masiranju ženskog spola ,također se može naširoko ,ali to je posao drugih službi.
  Na snimci se ipak vidi jedna činjenica ,a to je da je Damir Jukić udrio prvi i to više puta,dakle ,samo je ponovio svoju uobičajenu praksu,UDRI PRVI . Na kraju ,o njegovim nasilničkim ispadima ,pisala je svojevremeno i makarska kronika. Vratite film i pročitajte o tome .
  Ako je Iko kriv ,kriv je za verbalne ispade,ali ne nikako za nasilničko ponašanje ( u ovom slučaju )
  jedini i pravi NASILNIK je DAMIR JUKIĆ ,jer ako laže koza ,ne lažu rogovi.

  • Ankice P. napisali ste upravo ono što većina roditelja misli o Jukiću nasilniku. Za ilustraciju ću spomenuti situaciju kad mu je moj suprug prigovorio zašto mora plaćati treninge na ruke,a ne priko računa,Jukić mu je ispred 10-tak roditelja odgovorio ” klub je moj i plaćat češ kako ti ja kažem ili vodi maloga na balet”.
   Moj suprug mu je odgovorio da na to nema nikakva prava i da će se žaliti upravi kluba. Jukić mu odgovara da se može žaliti ” kurcu u Beč” i odgurnuo ga da je moj suprug koji je inače sportaš pao na guzicu. Od većeg sukoba spasili su roditelji koji su ih razdvojili. Slučaj smo prijavili upravi kluba i još direktorici škole na Zelenki ,gdje je Jukić radio.
   Nakon mjesec dana ,maltretiranja našeg djeteta ,ispisali smo ga iz atletike,nismo ga upisali u balet već u rukomet.

  • i zato je on nagrađen mjestom ravnatelja. kažu neki ravnatelji da se ravnatelji ne biraju političkim ključom nego prema pameti. jukić je još ravnatelj. živija jukić

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime