Ante Bulog

Prošli mjesec pisali smo o teškoj financijskoj situaciji u kick boxing klubu “Sv. Jure” iz Vrgorca. Dečki su se s europskog kupa vratili s naslovima što je bio dovoljan razlog da ih ponovno posjetimo i provjerimo što se promijenilo.

Nikica Radonić

Ovom prilikom razgovarali smo s trenerom Davorom Jovićem, kao i predsjednikom kluba Joškom Radonićem. Na europskom natjecanju koje se održalo prošli tjedan, “Karlovac open” pobijedio je Nikica Radonić i Ante Bulog. Nikica Radonić, senior s 20 godina naslov je osvojio u “grand champion” kategoriji do 81 kilogram full concat. Ante Bulog kao junior, osvojio je naslov u kategoriji ” grand champion “, do 81 kilogram full concat.
– Iduće natjecanje je državno prvenstvo u Poreču na koje ide i Andrija Gašpar, te Nikica i Ante, rekao nam je trener Jović. Kaže kako je državno natjecanje jako bitno jer pobjednik ide u reprezentaciju i na svjetsko natjecanje u 11-om mjesecu u Budimpešti.
Vrlo bi bitno natjecanje bio i Croatia open, u koliko dozvole financijska sredstva. S predsjednikom kluba razgovarali smo o financijskoj situaciji. Dogodile su se određene uplate i klub se zahvaljuje svim dobrim ljudima. Predsjednik kluba i trener se zahvaljuju i gradonačelniku Anti Praniću na uplati od 3.000,00 kuna od Grada Vrgorca. Za kraj trener Jović poručuje:  “Ovo je jedna prelijepa priča o mladim dečkima koji će postati šampioni. Zadnji atom snage dajem za njih i oni mi to vraćaju.“.
Klubu želimo još puno naslova, a mi ćemo s radošću pisat o daljnjim uspjesima. Bravo dečki, Vi ste bolja strana Vrgorca.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime