Nije trebalo dugo čekati reakciju na tekst o tzv. aferi „Nadstrešnica“ kojeg smo objavili jutros.

Podsjećamo, trojica administratora jedne facebook stranice nisu se mogli dosjetiti ni jednog novog argumenta kojim bi pokušali diskreditirati aktualnog gradonačelnika Vrgorca Antu Pranića pa su jednostavno izmislili priču o natječaju za nadstrešnicu vrgoračkog pazara.

Objava “Vrgoračkog portala” – bezočno plasiranje laži…

Nikakav natječaj nije objavljen, pa nije bilo ni ponuda za takvo nešto, a kamoli da bi isti nepostojeći natječaj bio poništen jer su ponude nekakvih Pranićevih prijatelja bile više nego najjeftinija?!
Potpuno lažna informacija koju su objavili na svojoj facebook stranici zbunila je mnoge te smo zbog procjene da postoji interes javnosti, provjerili o čemu se radi i zaključili da je sve izmišljeno. Naša novinarka Matea Klinac napisala je tekst u najboljoj namjeri, a sve u cilju istinitog i objektivnog izvještavanja javnosti.
No, trojac sa ove facebook stranice „Vrgorački portal“ objavio je sljedeće: „Pranić preko svoje prijateljice iz Staševice koja piše za jedan portal pokušava oprat sve svoje grijehe, pa svaki dan izlaze članci: Tko Praniću namješta ovo,ono..i koristi je za plasiranje laži o političkim protivnicima ili neistomišljenicima.Lokalni bilten i ona M.popravljaju medijsku sliku.“.
Prozvani bez razloga, osjećamo se dužni odgovoriti na ove objede. Ekipa s facebook stranice slaže informaciju, a onda nas optuže za plasiranje laži?! Portal Megamedia ne piše laži o političkim protivnicima ili neistomišljenicima gradonačelnika Ante Pranića niti popravljamo ičiju medijsku sliku. Portal Megamedia je jedan od rijetkih, doista neovisnih nacionalnih portala što se može svakodnevno vidjeti iz objavljenih članaka koji su, kada je politika u pitanju, jednako kritički i o „lijevima“ i o „desnima“ i svima ostalima.
Niti rušimo niti navijamo za Antu Pranića i njegovu NLM, a to se odnosi i na vrgorački SDP, HDZ itd.
Na kraju, gospodo sa „Vrgoračkog portala“, slobodno pišite o portalu Megamedia, ne smeta nam sve dok je istina. U suprotnom znajte da nećemo sjediti prekriženih ruku…

 

UREDNIŠTVO

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime