Turistička sezona na Makarskoj rivijeri obara sve dosadašnje rekorde, a čini se da će takva biti i posezona. Zahvaljujući iznimnim naporima menadžmenta turističkog diva Hoteli Baška Voda, od kraja rujna kreću posebne tematske večeri u prestižnom restoranu Matrioška

Kako doznajemo od organizatora, riječ je o predstavljanju renomiranih vinara, a sezonu atraktivnih jesenskih događanja otvorit će Vinarija Ante Sladić 25.rujna u večernjim satima. Već 9.listopada bit će predstavljena Vinarija Benvenuti, 23.listopada Vinarija Stina te 6.studenog Vinarija Apolitico.

– Na svim događanjima u našem restoranu Matrioška kroz rujan, listopad i studeni, sudjelovat će i naš poznati chef Pero Savanović koji će prilagoditi jelovnik prezentiranim vinima, geografskim područjem i tradiciji kraja iz kojeg dolazi svaki pojedini vinar. Uz degustaciju vina i probranih jela, goste našeg restorana zabavljat će vrsna makarska glazbenica Klaudija Vuković Vujčić, doznajemo od organizatora.

Međutim, ni tu nije kraj ugodnim iznenađenjima jer će gosti nakon gurmansko-enoloških gušteva, moći uživati i u harmoniji premium cigara Cigar kluba Mareva iz Splita s kvalitetnim rumom i tamnom čokoladom.

Svoje mjesto možete rezervirati putem linka https://bit.ly/hbvwineanddine ili na 021 604 890.

Portal Megamedia u suradnji sa dioničkim društvom Hoteli Baška Voda organizira i nagradni natječaj u kojem će netko od naših čitatelja osvojiti vrijednu nagradu:  1 x couple tajlandska masaža 30’  (iskoristivo do 30.9.)! Sve što trebate je poslati svoje podatke (ime i prezime, mjesto stanovanja) te ključnu riječ MATRIOŠKA na redakcijski mail:redakcija@mega-media.hr Dobitnika/cu ćemo obavijestiti elektronskom poštom na dan izvlačenja, odnosno 18.rujna 2021.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime