U nedjelju  19.05. od 16 do 18 sati u prostorijama MO Jazine II plesna Udruga Nimeta organizira besplatnu radionicu Jazz dance u sklopu projekta PLES ZA SVE

Sat je kombinacija različitih plesnih stilova, elementa hip-hop- a, jazz-a, suvremenog i komercijalnog plesa. Sat započinje zagrijavanjem tijela kroz različite vježbe kontrakcije, izolacije i snage.

– Nakon toga slijede vježbe fleksibilnosti kako bismo pripremili tijelo za baletnu tehniku. Stoga, slijedi kratka sekvenca u kojoj se izvode prostorne baletne vjezbe slobodnijeg karaktera. Kroz to pripremamo tijelo za koreografiju određenog stila, a ovaj sat je namjenjen za mtv komercijalni stil poput onog u američkim spotovima. Sat završava istezanjem tijela kako bismo izbjegli bolove u mišićima. Odjeća treba biti udobna, trenirke, tajice, hlače, majice, topići, patike, papučice, jazzerice. Također je potrebno puno volje i naravno pozitivne energije kako bismo uspješno rasplesali svoja tijela i uživali u pokretima živahnog jazza, poručuju organizatori. Broj sudionika je ograničen te molimo da se predbilježite za radionicu na mail: nimeta.ples@gmail.com ili na broj mobitela 095/5567089 (Ana).

O VODITELJICI: Viktorija Klasić, studentica s prebivalištem u Zadru, svoje je iskustvo stekla u Osijeku u plesnom studiju Illusion koji podučava jazz dance, mtv, commercial, lyrical jazz te kao plesni fitness za plesače i plesna trenerica curicama predškolske dobi. Od značajnijih nastupa mogu se istaknuti oni iz 2014. gdje je nastupila kao plesač na EHF EURO 2014 WOMAN „The European Women’s Handball Championship“ i 2016./2017. na A-1 League Basketball championship za KK Vrijednosnice. Iza nje su brojni plesni seminari između kojih su i Basebox plesni kamp, seminari sa Igorom Barberićem, Željkom Božićem, Markom Panzicem i mnogi drugi. Plesna trenerica osim što prisustvuje brojnim kulturno-umjetničkim događajima, osvaja i nagrade na natjecanjima kao što su Euro show dance challange i Dancestar.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime