Zadarska fitness kraljica Vanja Tokić, članica Body building kluba Hulk iz Zadra odlazi na PRO WORLD CUP koje će se održati u sklopu IBFF OLIMPIA AMATEUR. Natjecanje će se održati  u subotu, 15.10.2022. godine u Kopru, Slovenija

Vanja Tokić nastupa u kategoriji PRO MODEL u kojoj se natječe posljednje dvije godine. Naša zadranka i jedina profesionalna bodybuilderica , šesterostruka šampionka i ovaj put predstavljat će nas  za ovu godinu na njenom posljednjem natjecanju. 

“Zapravo, od kad sam osvojila titulu profesionalne šampionke, 2020. godine ozbiljno sam shvatila težinu iste te sam u svakodnevnim pripremama bez većih opuštanja. Zadovoljna sam formom, od Europskog prvenstva nisam se opuštala, tako da je trenutni rezultat odličan. Radila sam na nekim finesama na formi i cijelo vrijeme pazila na prehranu. U zadnjih mjesec dana u potpunosti sam se posvetila samo ovome, promijenila sam i posao tako da sad radim s našim sugrađanima kao osobna trenerica i promoviram zdrav način života 24h u danu. Živim svoj san. Što se tiče prehrane unosim proteine, ugljikohidrate, ali sada u manjem omjeru te zdrave masti. Hidratiziram se s 5l vode dnevno.  Od dodataka uzimam vitamin c, omegu 3 i magnezij.  Treninzi su naporni, nekad ih je i dva u danu, ali vrijedi”, ističe Vanja koja je postala prava promotorica zdravog načina života i živi dokaz kako se može sve ostvariti ukoliko se to jako želi i ukoliko si dovoljno uporan.(FOTO: Žeminea Čotrić)

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime