Zagonetna smrt u Makarskoj: Što se krije iza tragične pogibije starije žene?

0

Prije nešto manje od tjedan dana, točnije 3. listopada jedna je Makaranka primijetila beživotno žensko tijelo na stubištu stambene zgrade

O svom otkriću obavijestila je policiju čiji su službenici izvršili očevid na licu mjesta. Prema informacijama koje imamo i o kojima se u dijelu makarske javnosti već danima raspravlja, lice nesretne žene bilo je unakaženo, a malo dalje od tijela pronađeno je i nekoliko pramenova kose o čemu je izvještena policija, no toj činjenici nisu pridavali značaj.  

Unakaženo lice?

Što se točno dogodilo, do daljnjeg ostaje nepoznanica. Nesretna žena je kod sebe imala vrećicu za kupovinu koja joj je bila oko vrata, a Makarani ju poznaju kao tihu i pristojnu osobu koja je za vrijeme Domovinskog rata sa suprugom napustila grad i odselila se u drugu državu. Prema službenim informacijama iz PU Splitsko-dalmatinske, 3.listopada je Policijska postaja Makarska zaprimila dojavu kako je na stepenicama zgrade pronađeno tijelo ženske osobe.

Očevidom nije utvrđena nasilna smrt

– Utvrđeno je da se radi o 72-godišnjakinji. O događaju je obaviješteno Županijsko državno odvjetništvo u Splitu te je naloženo da policija obavi očevid na mjestu događaja. Također, o događaju je obaviješten i mrtvozornik koji je obavio pregled tijela i mrtvozorničku obdukciju. Policijski službenici su na mjestu događaja obavili očevid. Prema do sada utvrđenim činjenicama u ovom događaju nema elemenata kaznenog djela, već se radi o nesretnom slučaju, kazali su nam u policiji.
Iako smo naveli podatak o unakaženom licu i pronađenoj kosi, u PU Splitsko-dalmatinskoj, nisu komentirali te informacije.

1 KOMENTAR

  1. Policija i ostali, površno su izvršili očevid.obradu. Postoje svjedoci, koji su nakon odnošenja leša, pronašli pramen kose i staklo od naočala. te obavijestili policiju, dobili su odgovor, da te dokaze bace.

  2. Sve.zgonetno i sumljivi, a teek danas izbor pedifila za ravnatelj u GLAZBEVOJ ŠKOLI MAKARSAKSgdaje se u kučpuarima drugiš škpla otvorenp govri da se u noj nenormsalnoj škplo ptvoreno dila droga i alkohol, a sve dila rvntel.

  3. Ti, si zagonetan i sumljiv. Neka ti Nena kaže koloko ste manče podilil, oblačeće pokojnike po šumama i goram. a a Dankin bio Mrtvozornik?!.

  4. TKO DILA DROGU U GLZBENOM ŠKOLI MAKARSKA, ZNAJU KOLEGE OSTALIH ŠKOLA U DALMACIJI. NITKO NEĆE DA PROGOVORI, ŽELJKA I POP?! ZATO SE NE TREBA ĆUDITI, KAD MRTVA USTA NE POGOVARAJU. U MAKARSKOJ JE OPASNO ŽIVJETI. PEDOFILI I UBOJICE.

  5. Pitajte Juru Brkana gradpbačelnika, što mu je istanovio. prosvjetni ispektor Ivan Ivanda, inače veliki prijatelj K. Oršulića koji je bio viši školsli inspektor , uputio ga u sve moguće prosvjetne makinacij,namjestio mu stan u Makarskoj , kupio auto na kupovio auto, na njegovvo ime.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime