Brojne kritike javnosti doživio je Zoran Paunović, gradonačelnik Makarske kada je na proljeće izjavio da makarska tržnica nema uvjete za rad, da posluje nelegalno te da će se morati ići u određene izmjene koje su mnogi protumačili kao zatvaranje

Nekoliko mjeseci kasnije, tržnica posluje legalno zbog čega Zoran Paunović i njegova administracija zaslužuju pohvale. Bivša HDZ-ova vlast na čelu sa Jurom Brkanom, tadašnjim slučajnim gradonačelnikom je na sebi svojstven, bahat način donijela odluku o postavljanju nadstrešnice za koju nisu ishodili potrebna odobrenja.

Reagirao je Državni inspektorat, donesena su određena rješenja, a Zoran Paunović i njegova administracija su zasukali rukave i daleko od očiju javnosti odradili sve da tržnica nastavi neometano i zakonito raditi. – Osim nezakonito podignute nadstrešnice, koja je prema nadzoru građevinske inspekcije morala biti uklonjena, utvrđeni su i drugi nedostaci zbog kojih je tržnici prijetilo zatvaranje. Upravljanje je prebačeno na tvrtku Makarski komunalac, jer tržnicu prema zakonu Grad uopće ne smije voditi, informirao je gradonačelnik Paunović.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime