Iz policijske postaje Velika Gorica jutros smo doznali za provedeno kriminalističko istraživanje nad jednim zaposlenikom novog distributivno-sortirnog centra Hrvatske pošte koji se tereti za krađu više mobilnih uređaja, a čime je prouzročio značajnu materijalnu štetu

Provedenim krim istraživanjem, kako nam je potvrđeno na konferenciji za medije, utvrđeno je da je počinitelj, a ujedno i zaposlenik pošte, tijekom tri mjeseca otuđio više skupocjenih mobitela koje je potom putem internetskog oglasnika prodavao trećim osobama.

Dio mobitela je pronađen dok se za dijelom mobitela još uvijek vrše provjere te će najvjerojatnije isti također biti vraćeni.

-Radi se o mobitelima visoke klase, odnosno o skupljim mobitelima. Vrijednost još točno nije utvrđena iz razloga što još uvijek nije otkriveno koliko je mobitela ukrao, no radi se o preko 50-ak tisuća kuna štete. Naime, riječ je o mobilnim uređajima vrijednosti otprilike između 7 i 10 tisuća kuna pa možemo kazati da se radi o desetak mobitela – rekli su nam u policiji. (vgdanas)

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime