U moru budalaština koje oplakuje neobičan otok Vir, posebno se ističe upravljanje lokalnom Turističkom zajednicom

Na službenim stranicama Turističke zajednice Općine Vir i danas stoji kako je direktor Šime Vučetić, a predsjednik po sili zakona lokalni načelnik, kontroverzni Kristijan Kapović. Nije nepoznato da je Turističko vijeće smijenilo Šimu Vučetića optužujući ga za nezakonitosti.

U međuvremenu, a sve se događalo potkraj prošle godine, za direktora to isto Turističko vijeće bira izvjesnog Srđana Liverića no resorno Ministarstvo poništava takvu odluku zbog niza nezakonitosti.

Šime Vučetić

Bez obzira na poništenje odluke o izboru Srđana Liverića za direktora TZ općine Vir, isti se i dalje predstavlja kao direktor?! Tako je i nedavno na jednoj lokalnoj televiziji predstavljen kao direktor TZ Općine Vir iako je riječ samo o djelatniku.

Kristijan Kapović

Zašto Srđan Liverić tolerira da ga nazivaju direktorom i zašto se eventualno i sam predstavlja kao takav, teško je dokučiti. Još teže je dokučiti treba li Turističkoj zajednici Općine Vir uopće direktor? Naime, prema turističkim rezultatima, Vir stoji i više nego odlično, a lokalna Turistička zajednica nema direktora. Po uzoru na virski dječji vrtić “Smješko” koji je također svojedobno funkcionirao bez ravnatelja, mogla bi funkcionirati i Turistička zajednica. I više je nego očito da im direktor ne treba. Dovoljan im je Kristijan Kapović. Za sada. Ipak mu je ovo zadnji mandat…

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime