Finale Svjetskog prvenstva UIM MotoSurf 2023. u Zadru, bilo je povijesni događaj, s rekordnim brojem sudionika i impresivnim odazivom od 120 natjecatelja iz 20 različitih zemalja. Poseban vrhunac sezone bilo je natjecanje u Fakensteiner Premium Campingu Zadar, koji je bio domaćin ovog spektakularnog događaja

U ‘Open Class’ kategoriji, Lukas Zahorsky i Alex Lukscheider borili su se za naslov prvaka, a Zahorsky je osigurao tijesnu pobjedu. Pobijedio je u oba finala, osvojivši svoj šesti naslov prvaka prije nego što je najavio povlačenje iz ove kategorije. U ‘Women Class’ kategoriji, Eliska Matouskova dominirala je konkurencijom, prekinuvši vladavinu Anete Sacherove i postala nova prvakinja. Minseong Kim uspješno je obranio svoj naslov prvaka u ‘Stock Class’ kategoriji, a Timotej Zubor i Antony Squire također su osigurali pobjednička postolja. Oliver Navara trijumfirao je u ‘Stock Merlin Plus Class’ kategoriji, a za petama su ga slijedili Alexander Lanner i Renzo de Crane.

U ‘Junor Boys’ kategoriji Fares Ramadhan i Hamad Alhaddad zauzeli su prva mjesta, dok je Slovačka dominirala u kategoriji ‘Junior Girls’. ‘Electric Challenge’ je završio s Alainom Coppensom kao prvakom zbog odustajanja Michala Skočeka. Sezona 2023. zaključena je u Zadru, a Fakensteiner Premium Camping Zadar pokazao se kao savršena lokacija za odmor pun adrenalina.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime