Gledajući propala i uplašena lica oronulih HDZ-ovaca i njihovih konkubina iz stranke u sinoćnjem prijenosu iz izbornog stožera na različitim TV postajama uredništvo portala www.mega-media.hr uočilo je kako je ćiriličar Čović odmah postavio znak pitanja, odnosno spin koji je uopće deplasiran, a sve vezano za glasove kojima je izabran Željko Komšić

Uredništvo portala sa sigurnošću može tvrditi kako je Željko Komšić izabran glasovima građana Federacije Bosne i Hercegovine koji nisu hrvatske nacionalnosti. To je svakome u Bosni i Hercegovini jasno.

Međutim, zašto je tomu tako? Zašto je izborni zakon takav?

Zašto Jugoslaven Čović u naponu moći stranke sa svojim suradnicima u prošlom mandatu to nije učinio neugodna je činjenica koja ozbiljno dovodi u pitanje kredibilitet djelovanja ćiriličara Čovića, zatim i ostalih komunista Borjane, Bariše, Bevande, Jelke, nesposobnog bivšeg Predsjednika Federacije Ćavare i inih koji su mogli ovome za Hrvate nepravednome Izbornom zakonu stati u kraj. Uredništvo portala www.mega-media.hr je kroz prethodne feljtone dokazalo kako je ćiriličar Čović cijeli svoj život radio i dan danas radi, protivno interesima Hrvata.

Ćiriličar Čović će se u nadolazećim danima morati suočiti sam sa sobom i strankom te ogovoriti na mnoga neugodna pitanja, iako u noći izbornih rezultata pronalazi krivce u drugima i spinuje sve po prepoznatljivim savjetima rektora Sveučilišta u Mostaru. Tomić i ćiriličar Čović djelujući sukladno svom egu doveli su Hrvate Bosne i Hercegovine u ovu gubitničku poziciju na dan 08. listopada 2018. godine. Sigurni smo da će tu biti mnogih opravdanja od strane ćiriličara, tipa imamo vlast u 5 županija, što će se ispostaviti da nije istinito, imati ćemo poziciju u Federaciji i slično. Koristiti će Jugoslaven Čović i mogućnost različitih opstrukcija formiranja vlasti što opet neće Hrvatima poboljšati status već otežati, a on će i dalje zadovoljavati svoj ego i ništa se bitnije za poziciju Hrvata u Bosni i Hercegovini neće promijeniti.

Vratiti ćemo se na vrijeme prije kandidature za Opće izbore 2018. godine, točnije na gostovanje Željka Komšića u Dnevniku D Federalne televizije 17. prosinca 2017. godine kada je on izričito naveo kako će se kandidirati za člana Predsjedništva iz reda hrvatskog naroda samo u slučaju ako to isto učini Dragan Čović.

„Hoću, bit ću kandidat ako to bude i Čović samo da mu pokažem da u ovoj zemlji ima ljudi koji misle kao i ja“. 

Što nakon toga čini ćiriličar i Jugoslaven?

Kandidira se za hrvatskog člana Predsjedništva, na taj način zadovoljavajući svoj i ego spin doktora Tomića. Sve ostalo nakon toga do danas 08. listopada 2018. godine je tehnika i rutina kojom su Bošnjaci i ostali priveli kraju storiju o Draganu Čoviću „političaru“ kao lideru Hrvata u Bosni i Hercegovini.

Danas 08. listopada 2018. godine imamo za činjenicu, Željka Komšića po treći puta u ulozi člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine iz reda hrvatskog naroda kako on to voli kazati. U sinoćnjoj emisiji na BHT 1 uočili smo izjavu Milorada Dodika kao novoproglašenog člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine koji dolazi iz Republike Srpske u kojoj on navodi kako ga ostala dva člana Predsjedništva uopće ne zanimaju. Brzo je Dodik zaboravio Čovića iako je ćiriličar Dragan svoje snove gradio na suradnji s bahatim liderom bosanskohercegovačkih Srba. Još jedna pljuska ćiriličaru Čoviću od navodnog partnera. Bakir Izetbegović je u obraćanju medijima vezano za pobjedu Željka Komšića za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine iz reda hrvatskog naroda izjavio: „Bosna i Hercegovina nije skrojena po željama Dragana Čovića“. Još jedna pljuska Čoviću i njegovoj bulumenti.

Držimo da se i u HDZ BiH moraju zapitati do kada klimati glavom Jugoslavenu, ako je tamo ostao itko od Hrvata, do kada tolerirati nepismene, neobrazovane, podobne, neuke i kadrove, koji ispričavamo se na izrazu, radom svojih spolnih organa „zaslužuju“ i uzimaju pozicije u stranci?

Jesmo li mi kao Hrvati zaslužili da nas zaslijepi Jugoslaven Čović i Jelavićeva švalja?

Jesmo li mi zaslužili da glavnom strankom u Hrvata BiH ravna šnajderica iz tvornica nastalih u socijalističkom samoupravljanju? Jesmo li mi kao Hrvati zaslužili da priležnice Jelavića, Čovića i inih određuju tko su Hrvati i tko je HDZ? Jesmo li zaslužili da te iste švalje upravljaju strankom ne poštivajući i omalovažavajući utemeljitelje, mladež i članstvo HDZ BiH?

Sve su ovo pitanja koja traže odgovore, ali brze i konkretne uz akcije koje su neophodne.

Svekoliko članstvo HDZ BiH se treba zapitati je li HDZ zaslužio da se učlanjivanjem u stranku djece komunista, miješanih brakova, karijerista i dama sumnjivog morala ti isti zapošljavaju u javna poduzeća, a zauzvrat uopće ne glasuju na Općim izborima 2018. godine, ili pak ne glasuju za Hrvate već za ljude poput Željka Komšića koji za sebe kaže da je Bosanac koji dolazi u Predsjedništvo Bosne i Hercegovine iz reda hrvatskog naroda, a ne kao Hrvat?

Mnogo je upitnika koji stoje pred Jugoslavenom, ćiriličarem Draganom Čovićem, Borjanom Krišto, Barišom Čolakom, Vjekoslavom Bevandom, Jelkom Milićević, nesposobnim ljubavnikom Marinkom Ćavarom i inima za koje uredništvo portala www.mega-media.hr drži kako im je istekao rok trajanja i kako zaslužuju otići u ropotarnicu povijesti, obilježeni kao zatiratelji i oni koji su doprinijeli uništenju identiteta Hrvata Bosne i Hercegovine kao države i domovine Hrvata koji su u njoj Daytonskim mirovnim sporazumom definirani kao jedan od tri konstitutivna naroda.

Cijenjeni čitatelji nećete nam zamjeriti što u ovaj feljton nismo unosili mnoge kriminalne radnje koje će svakako nakon međunarodnih istraga i promjene vlasti na različitim razinama dovesti do revizija presuda i odbačaja mnogobrojnih kaznenih prijava „junaka“ naših prethodnih feljtona.

Na redu je HDZ BiH, njegovo članstvo i Izborni sabor od koga se mnogo očekuje.

TO BE OR NOT TO BE? Pitanje je sad.

1 KOMENTAR

  1. Isto tako prije nekoliko mjeseci Komšić je pozvao Čovića da zbog dobrobiti svih naroda i prevazilaženja problema obojica odustanu od kandidature za predsjedništvo. Nije dobio nikakav odgovor. Ne treba zaboraviti da su na početku proteklog mandata HDZ i DF bili u vladi tj. u koaliciji. Nikad principijelnost nije bila jača Čovićeva strana. Zašto Čović koji je svjestan toga da je veliki balast svom narodu nije mandat prepustio nekom drugom ? Napravio je kontra efekat, možda namjerno.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime