Zbog građevinskih radova u jeku sezone te nesnosnog smrada fekalija iz septičkih jama, gosti bježe iz Starigrada

Nebriga općinskih vlasti na čelu sa HDZ-ovim načelnikom Krstom Ramićem došla je do samog vrhunca, a rezultat je vjerojatna propast turističke sezone. Gosti se konstantno žale na buku građevinskih strojeva angažiranih na izgradnji trgovačkog centra Tommy. Osim toga žale se i na smrad septičkih jama u blizini hotela Alan.

Krste Ramić, načelnik općine Starigrad

Odlazeći iz Starigrada, ostavljaju dosta negativne recenzije o samom mjestu, smještaju i ostalim sadržajima. Stručnjaci u turizmu upozoravaju da će se to dosta negativno odraziti ne samo na tekuću već i na sljedeće turističke sezone, no nitko ne može predvidjeti kolika će biti stvarna šteta.

Najveću odgovornost snose općinske vlasti, poglavito Krste Ramić i njegov pročelnik Marko Čavić o čijim smo marifetlucima u nekoliko navrata argumentirano izvještavali. (U SUTRAŠNJEM NASTAVKU PROČITAJTE DETALJE OPSEŽNE KAZNENE PRIJAVE PROTIV ČELNIKA OPĆINE STARIGRAD)

Osim smrada fekalija, uz more se osjeti i neugodan miris nafte iz obližnje polupodmornice u vlasništvu načelnika Krste Ramića

1 KOMENTAR

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime