U nedostatku pravog posla, hvatanja vojske švercera, dilera droge, kninska policija danas je trenirala strogoću na jednom austrijskom poduzetniku.

Kako doznajemo, danas su kninski policajci zaustavili vozilo marke Dodge austrijskih registarskih oznaka kojim je upravljao L.D., austrijski državljanin hrvatskog porijekla koji je dobro poznat po investicijama u Hrvatskoj.
Iz nekog razloga, zapravo iz čista mira, kninski policajci su se dali u pretragu vozila te kod austrijskog investitora pronašli par tableta Normabela koje mu je prije nekoliko dana preprisao jedan liječnik iz Makarske zbog bolova u leđima.
Ažurni kninski policajci shvatili su svoj posao preozbiljno, zaprijetili austrijskom investitoru kaznom od 5.000,00 kn i priveli ga u prostorije Policijske postaje Knin.
Za portal Megamedia, dežurni policajac u kninskoj policijskoj postaji je izjavio kako trebaju dokaz da je lijek dobio legalnim putem te da će ga u tom slučaju pustiti.
Nakon par sati natezanja, iz makarske ljekarne „Falak“ faksiran je recept na kojem se vidi da ovaj austrijski poduzetnik nije nikakv kriminalac ili narkoman te da je imao Normabel zbog nesnosnih bolova u leđima, a na savjet liječnika. Međutim, kninski policajci ni tu nisu stali već su uvjetovali austrijskom poduzetniku da se vrati sutradan sa originalnim receptom i liječničkom dokumentacijom, pa tek onda može natrag u Austriju?!
Ovo je tek jedna od ružnih priča kako hrvatske vlasti na svim razinama tjeraju strane investitore iz zemlje onemogućavajući otvaranje novih radnih mjesta, a samim time i bolju budućnost hrvatskih građana.

1 KOMENTAR

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime