Proračun Grada Sinja za 2022. godinu je usvojen na posljednjoj sjednici Gradskog vijeća za kojeg je osim MOST-ovih devet vijećnika glasovao i SDP-ov vijećnik Nikola Vučković

Bio je to, ujedno, i povod novinskom članku u Slobodnoj Dalmaciji kojeg je potpisao Toni Paštar. Naslov članka “Miro Bulj ‘platio‘ SDP-ovcu skoro milijun kuna za ključni glas: u Saboru je nasrnuo na Grbina, ali u Sinju je jedinom socijaldemokratu u Vijeću prihvatio sve amandmane” kao i određeni navodi isprovocirali su Nikolu Vučkovića pa je reagirao poduljom objavom na svom Facebook profilu gdje se obrušio na novinara Paštara.

– Ima li smisla odgovarati na ovakve nebuloze i difamacije, ne mogu reći novinara, kada on to nije, obzirom da je u Upitniku za kadrove Saveza komunista Hrvatske naveo da je po zanimanju- KV kovinotokar?, zapitao se Nikola Vučković te je u nastavku “izvukao” dijelove životopisa kojeg je navodno Toni Paštar nekoć davno poslao Komunističkoj partiji.

Uslijedila je žestoka prepirka vijećnika Vučkovića i novinara Paštara kojoj su se priključili i drugi. Tako je na objavu dijela životopisa Toni Paštar reagirao ljutito. – Bravo moji dusebriznici. Zao mi je jedino sto jos niste naveli da mi je djed ubio svoga brata, a onda napravio suicid. Spada li i taj podatak medju vrijedne reference? Samo pitam., napisao je Paštar.

Taman kada pomisliš da nema goreg od ovog, javi se hdz dopisnik i sam sebe nadmaši. Pa gospodine dopisniče ja sam se obratio tebi, a nisam spominjao tvoje pretke. Obzirom da si ovu raspravu prebacio u sferu privatnog, a da nikad nisam imao s tobom nikakvih privatnih razmirica, pitam se je li to sve zbog toga što sam pobjedio tvoju kćer na unutarstranačkim izborima 2017. god? Otada su krenula tvoja suptilna podbadanja u medijima. Da li je možda razlog što sam nekoliko puta slao demantije povodom tvojih netočnih i tendencioznih natpisa poput ovoga danas? Da li sam se možda “očešao” o KV-dopisnika kada sam kao legalist zatražio od tvog tadašnjeg urednika gosp. Kapora da naredi gosp. Dopisniku da vrati ključeve ureda koji mu je GO SDP Sinj iznajmio, a koji je nastavio koristiti i godinama nakon isteka ugovorne obveze i naravno bez plaćanja najma? Da li se krimen sastoji u tome što sam konačno nakon učestalih upozorenja sam ušao u posjed stranke, promjenio bravu te kompletnu arhivu gosp. Dopisnika poslao na odlagalište Mojanku? Ili su razlozi možda puno benignije naravi te se kriju u činjenici da je HDZ zaposlio sina i kćer gosp. Dopisnika, jedno u županijsku ustanovu RERA, a drugo u Vodovod CK, pa se sada vraćaju usluge blaćenjem političkih oponenata? Kako god bilo, mislim da si dotaknuo dno što je bilo stvarno teško nadmašiti kada su u pitanju tvoja pisanja o temama iz Sinja i okolice. Ipak, ima još nade za tebe i vrijeme je pred tobom, pa se možda već u ovim komentarima krije novi materijal za novih 500 kuna u Slobodnoj Dalmaciji., odgovorio mu je Vučković.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime