Nakon što je glavni tajnik HSP-a AS Pero Ćorić izjavio da je Ministarstvo branitelja višak i da ga kao takvog treba pripojiti MORH-u, stižu i prve reakcije njegovih stranačkih kolega.

– Nikakve sjednice ili bilo kojeg drugog stranačkog okupljanja nije bilo na temu Ministarstva branitelja, a kamoli o njegovom eventualnom ukidanju. Ne znam zašto je to izjavio Pero Ćorić, ali izgleda da je „prolupao“, kazao nam je član predsjedništva HSP AS, Zdenko Lučić.
lucicOn će, kako nam je kazao, predložiti predsjedništvu da se hitno pokrene postupak za izbacivanje Pere Ćorića iz HSP AS zbog nanesene štete ugledu stranke i vrijeđanja hrvatskih branitelja.
– Suludo bi bilo ukidati ili pripajati drugom ministarstvu Ministarstvo branitelja. To nije stav naše stranke i stoga se ovim putem ispričavam svim braniteljima zbog izjava Pere Ćorića koje je dio medija prezentirao kao da je to službeni stav stranke, a ne njegov osobni, kazao nam je Z. Lučić.

1 KOMENTAR

  1. Kakva je ovo stranka, možemo je zvati Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo iz Šarengrada, s pravaštvom nemaju veze sa HDZ om imaju velike veze.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime