Župane, sto puta ponovljena laž i dalje ostaje laž. Stoga smo primorani ponavljati istinu, piše u priopćenju SDP-a Zadarske županije kojeg s prilozima objavljujemo u cijelosti

“Na Skupštini je župan rekao da su sredstva za hospicij na Babindubu osigurana i pritom lagao.

Zatim 08.01.2022 godine Zadarska županija plaća promotivan članak JAVNIM novcem gdje ponavlja da se kreće u realizaciju projekta hospicija na Babindubu. Laž koju su platili građani novcem iz proračuna. (slike u prilogu)

Mi nismo netko tko u politici vjeruje na riječ. Mi vjerujemo konkretnim odlukama i brojevima u proračunu. Mi nismo vijećnice i vijećnici u Županijskoj Skupštini kako bi bez ikakvih dokaza glasali za proračun. Tražimo dokaze i jasne odluke.

Proračun je, kako možete vidjeti na slici u prilogu, sasvim jasan dokaz da je projekt hospicija zaustavljen!

A u svrhu prethodne lokalne kampanje je i ministar Aladrović 12.03.2021 godine najavio da će ministarstvo financijski podržati taj projekt. I on je pritom lagao. U državnom proračunu nit slova nit kune o hospiciju. Sve to uz asistenciju državne tajnice, Zadranke, Marije Pletikose.

Francuski nobelovac Jacques Anatole François Thibault je jednom rekao: “Što može hladna i gola istina protiv blistavih čari laži.”

Istina možda nekad je hladna, ali je nužno potrebna. Očarati građane, pa i pojedine političare, blistavim lažima je opasno za društvo i za građane!”

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime