ALPE ADRIA OPEN Boban, Mendeš i Turić zlatni u Puli

0

Prošlog vikenda u Puli je održan međunarodni turnir Alpe Adria Open. Nastupilo je oko 300 boraca iz 44 kluba iz 6 država

Nastupili su i mladi predstavnici kickboxing kluba Mawashi iz Makarske i osvojili 4 zlatne, 3 srebrne i 4 brončane medalje.

Zlatne medalje se osvojili: Toni Mendeš, Sara Boban i Mateo Turić. Toni Mendeš je nastupio u uzrastu djece početnika u kategoriji preko 32kg. Toni, s 4 izvrsne pobjede osvaja prvo mjesto i zlatnu medalju. Sara Boban je nastupila u uzrastu djevojčica do 32kg, te u uzrastu mlađih kadetkinja (djevojčice su do 9 godina, mlađe kadetkinje do 12). S ukupno pet pobjeda Sara pobjeđuje u obe kategorije i osvaja dvije zlatne medalje. Mateo Turić je nastupio u kick-lightu u uzrastu starijih kadeta do 42 kg, gdje s lakoćom osvaja zlatnu medalju.

Srebra su osvojili: Toni Ursić u uzrastu dječaka preko 32kg, Maja Srzić u uzrastu mlađih kadetkinja do 28 kg i Kate Štefanac u uzrastu mlađih kadetkinja do 42 kg.

Brončane medalje su osvojili: Mia Vranješ u uzrastu djevojčica preko 32kg, Ivan Smoljan u uzrastu mlađih kadeta do 28kg, Toni Ursić u uzrastu mlađih kadeta do 37kg i Filip Grbavac u kick-lightu u uzrastu starijih kadeta do 69kg.

Još su nastupili Marko Zelić i Bepo Cvitanović, al ovaj put nisu uspjeli doći do medalje.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime