Atentat u Banja Luci: Stradali biznismen Slaviša Krunić, njegov tjelohranitelj i jedan od atentatora!

0

Banjalučki biznismen Slaviša Krunić likvidiran je sinoć malo prije ponoći u sačekuši na svom imanju u naselju Glamočani, desetak kilometara od centra Banja Luke. Ubijeni su i njegov tjelohranitelj te jedan od atentatora

Kako je objavio Avaz, Krunić je svojim autom došao u blizinu obiteljske kuće kada su napadači počeli pucati na njega. Klix javlja da su bila dva napadača. Krunićevi tjelohranitelji uzvratili su paljbu te pritom ubili jednog od napadača, zatim su ranjenog Krunića prebacili u drugi auto i prevezli u Hitni klinički centar. Tamo je umro.

Krunić je vlasnik više banjalučkih firmi, među kojima i tvrtke za osiguranje osoba i objekata “Sector Security” i lanca pekara “Žitopeka”.

Iza njega je ostalo četvero djece, trojica sinova i kćerka.

Cijelo područje je blokirala policija, prisutan je veliki broj policajaca. Riječ je o gusto naseljenoj ulici gdje ima mnogo kuća.

Kako javlja ATV mještani su u šoku zbog onoga što se dogodilo u njihovom naselju. Neki od njih za ATV su rekli da su čuli škripu guma i pucnjavi te više ispaljenih metaka.

Motiv nepoznat

Kako javlja ATV, poznat je identitet ubijenog napadača na Krunića. Radi se o Ž. Kovačeviću iz Banja Luke koji je od ranije poznat policiji zbog provala, krađa, a odlsužio je i 11 godina zatvora zbog razbojništva.

Interpol iz Zagreba za njim je raspisao potjernicu zbog pokušaja ubojstva i pljačke.

Motiv ubojstva Slaviše Krunića za sada nije poznat.

Očevid traje

Prema informacijama ATV-a Krunića su dočekala dva atentatora.

Očevid na licu mjesta je u tijeku. (Index)

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime