EKSKLUZIVNO DORH podignuo kaznene prijave protiv Tonćija Bilića i Čede Crljena!

0

Zbog, očito, nezakonite odluke o dodjeli koncesija za iznajmljivanje ležaljki gradskom poduzeću Makarski Komunalac umjesto privatnicima, kazneno će odgovarati bivši gradonačelnik Tonći Bilić i direktor Makarskog Komunalca, Čedo Crljen.

Kako ekskluzivno doznajemo,  DORH je podignuo kaznene prijave protiv dvojice SDP-ovaca obzirom da postoji osnovana sumnja kako su prilikom donošenja Plana upravljanja pomorskim dobrom na području Makarske 2016. godine postupali nezakonito i na štetu 40-tak obrtnika i njihovih obitelji koji su godinama živhjeli od iznajmljivanja ležaljki.

1 KOMENTAR

 1. Obisite prijavu macki o rep.makarske komunjare su iznad zakona.debela komunjara Glavina je drzavu ostetio za 200 ijada pa je dobio uvjetnu i unaprijeđenje u zupanijskog vatrogasnog zapovijednika.eee,za koga su branitelji ginili.placi voljena zemjo

 2. možda i neće biti tako. Bilić i Crljen, mogu samo proči lišo ako ih spasi Marijana, a zna se i zašto, a tu je Biljanče i sudkinja bez diplome.

 3. Necu ulaziti u mutna poslovanja spomenutog dvojca ali skidam im kapu zbog preuzimanja lezaljki od kako vi kazete socijalnih slucajeva koji su bili VELIKI NERED. Dabogda mi svi bili socijalni slucajevi kao bivsi iznajmljivaci lezaljki.

  • Zaboravili ste Muhtiće-kapitaliste, Eljuge i dr, nemoj da počnem nabrajati.
   Kako se nazivaju nezaposleni, koji žive sa raditeljima, koji imaju minimalne penzije.

 4. Jedan od socijalnih slucajeva je I Ivan Jurisic koji ima desetak apartmana I koji je istovremeno prodavao sladoled,plazne rekvizite,gumene bombone I iznajmljivao lezaljke.ZALOSNO

 5. Više se zaradi na ležajkama nego na apartmanima.Nemoraš prat tuđe zahode,nemoraš prat lancune.Nemaš legalizaciju,kategorizaciju i nemaš inspekciju.
  Pored svega moraš napunit apartmane i sobe.Na kraju si kapitalist a iznajmljivač ležajki socijalni slučaj.Ja bih se mijenjao.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime