Više čitatelja portala Megamedia danima upozorava kako na Gradskom groblju Sv. Križa posjetitelje maltretira jedan od radnika Makarskog Komunalca

Zahvaljujući vizionarstvu i simpatičnoj bezobraštini nekadašnjeg makarskog gradonačelnika, danas pokojnog Ante Novaka, Makarska je 2009. dobila polulegalno novouređeno groblje, ujedno i park, svojevrsno remek djelo hortikulture. Makarsko Gradsko groblje Sv. Križa spada u jedno od najljepših groblja u Hrvatskoj, a zbog svoje ljepote, uređenosti, neupućeni koji prolaze uz groblje, misle da je riječ o gradskom parku. Nažalost, zbog neodgovornih pojedinaca, Gradskom groblju u Makarskoj prijeti devastacija i na potezu je Željko Bagarić, direktor Makarskog Komunalca koji to može spriječiti.

Prema pričama svjedoka, taj djelatnik (podaci poznati redakciji, op.a) konzumira alkohol unutar radnog vremena, ne zalijeva ukrasno grmlje i ostalo raslinje unutar Gradskog groblja zbog čega su posljedice već vidljive. Također zna i urinirati unutar Gradskog groblja, a prije nekoliko dana je jedna Makaranka imala i vrlo neugodan susret s njim jer joj je, tvrde nam čitatelji, dobacivao uvredljive komentare. Taj djelatnik zadavao je glavobolje i donedavnom direktoru Čedi Crljenu koji ga je, kako neslužbeno doznajemo, poslao na liječenje od alkohola što je trajalo otprilike mjesec dana dok na dužnost nije stupio novi direktor Željko Bagarić. Razgovarali smo s direktorom Bagarićem koji pak tvrdi kako ta osoba više ne radi na Gradskom groblju u Makarskoj te da je taj problem riješio njegov prethodnik. Nije nam poznato je li Željko Bagarić htio zaštiti ugled gradskog poduzeća kojem je na čelu ili je neupućen, ali isti dan kada nam je rekao da problematični djelatnik Makarskog Komunalca više ne radi na groblju, naš fotoreporter istog je par sati kasnije snimio upravo na groblju i to kako sjedi uz jedan od grobova i ispija hladno pivo!

1 KOMENTAR

  1. Gradonačelniće Brkan, zar vam je ovo dika, slikaa i prilika, što doživljavaju tužne osobe kojee dolaze u posjetu ovo zemaljskih ostataknaa svojih najmilijih. Ovo se nije događalo dok je Rajčević i Crljen vodili, vječno prebivalište najmilijih.

  2. Kako će biti reda naa Graadskom groblju, kaad upraavitelj zaaa vrijeme raadnog vremena izdaje jetski u Tučepima, obućen kao turista.

  3. Pitajte Željka Bagarića, po koliko mu se naplačuju ljesovi za ukop. Kako dugogodišnji direktor nije isposlova dozvolu za prenos pokojnika preko granice, i to se rade prljave igre. Dosta je trgovine sa jedinim privatnim pogrebnim poduzećem, koje obavlja ravnatelj gradskog groblja uz manču.

  4. Potrebno je pod hitno, uputiti inspakciju u Komunalca, gradsko groblje, i Turističku zajednice Makarska, jer tu je naj ječa praona novca.

  5. Koliko ste obukli mrtvih ljudi po šumama i gorama, jer koncesionar nema mrtvačnicu već cviječarnu. Lovu dijelili sa šefom groblja, koji brani bolesne alkoholičare?

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime