Zašto problematičnog radnika na makarskom groblju nitko ne želi sankcionirati?

0

Prije nekoliko dana na autobusnom kolodvoru u Makarskoj umro je muškarac BiH državljanstva

Tog dana u Makarskoj je bilo nekoliko smrtnih slučajeva i osim problematičnog zaposlenika koji ima problema s alkoholom i posao mu je zalijevanje raslinja, nikog drugog nije bilo. Problematični zaposlenik sklon alkoholu tog je dana morao pokojnika s BiH putovnicom staviti u lijes, što ga je razbjesnilo.


Prema iskazima više svjedoka koji su nam se javili, pripiti djelatnik makarskog groblja žalio se kako to nije njegov posao jer da on zalijeva cvijeće, travu i grmlje. Kada ga je jedan od sugovornika pitao što radi u ove zimske mjesece kada se u pravilu ne zalijeva ništa, problematični djelatnik mu je odgovorio da to nije njegov problem i da on nije kriv za to što prima plaću,a  ne mora ništa raditi.


Ovo je samo jedna mala epizoda o jednom malom neradniku, uhljebljenom u gradsko poduzeće kojem nitko ništa ne može. O ovom, uglavnom pripitom djelatniku, već smo pisali, kontaktirali. Građani se žale na njega jer bez ikakvog stida urinira po groblju, upućuje neumjesne komentare posjetiteljima, tjera ih, no njegov direktor Željko Bagarić do danas nije reagirao.

Malo tko se ne bi složio da doista nije posao ovom zalijevaču cvijeća da stavlja mrtvace u lijes, ali se postavlja pitanje, za što ta osoba uopće prima plaću. Zašto Željko Bagarić ne sankcionira alkoholiziranog radnika već mu tolerira samovolju?

1 KOMENTAR

 1. Kako nije reagirao uhljeb sdp Glavičić,momak je ipak zavrsio srednju strukovnu školu smjer automehaničar pa ima znanja i mudrosti da riješi ovaj problem.Ja bi njega za Direktora Komunalca d.o.o.
  Zar ne ?

 2. Ima ravnatelj gradskog groblja Makarska, sve diplome koje su mu potrebne, možete provjeriti, a šta je imao Rajčević, koji je uhljhebio sve svoje svoje do bratove kčeri, izajmio svoj poslovni prostor, zaradio dobru penziju, istina i ministrirao kod katoličkih sprovoda. Šta si se ti anonimus uvatio jednog mladog čovjeka koji je hranitelj svoje obitelji. Iznesite mu mane, a zar vi velike hrvatine ne drukate da nam se rađaju što više djece, a kako će se raditi kad im ne dajete posla. OSIM TOGA PUNU ZGRADU GRADA, ste napunili linčinama i neraadnicim, vidite li kako Bagarić u radnom vremenu ispija alkohol sa gđom Ivanković, a nju je zaposlio Siniša, kako je došla Andačićka, Klaudija koji je zaposlio barba Ante, mogu vam nabrajati koliko hoćete. 12 pravnika a uzimate odvjetnike izvan, a imate dva pravnika sa položenim stručnim ispitom za velike sporove. Kako vam Kotarac ima vilu sa Bazenom u Velikom Brdu,

  • gospođo marija, manje gorčine, manje… bidni ravnatelj groblja mora prehraniti obitelj? vi očito ne znate čigovi je on i di mu je malena kućica?

   • “ja pa ja” Marija je napisala argumentirano,sviđalo se nama ili ne .Kulturno je sa argumentima i odgovoriti. Nikakve razlike između tebe i mladog podkapacitiranog Kotarca.

    • Iman i ja obitelj koju hranim,ali mi nije otac bio desna ruka drugu Biliću i neman smjer automehaničara nego diplomu magistra pa nisam upravitelj i ne radim na proviziju kao neki….!!!

    • na tri dila?? opet greška!
     mali je super, ništa kontra maloga… samo eto trefija sin glavnoga sdpovca. pa sada ima li tu štagod netransparentnoga, vrag bi ga zna. a o kotarcu ne triba ni pisat, jer sve šat se napiše more bit utuživo

 3. Istina je nepobitna.Mladi voditelj groblja,ZA nas u teškim trenucima ,toliko dobrog napravio i bio NAM NA raspolaganju u svakom momentu.Hvala MU u ime naše obitelji.Tako mlad a profesionalan .Rjetko Se sreta tako divan mladi čovjek…HVALA DOBRI MLADIĆU NA SVEMU!

 4. naprid naši i vaši. Uhvatite se posla i dokaze predočite, a ne blatite bez argumenata. Bolje vam je šutiti jer će izići arhiva argumenata. Činjenica za je zaposlenik na groblju alkoholičar, a vi vjernici ga odvedite na lječenje, ako stvarno vjerujete u Boga.

 5. Direktor Bagarić, bi to morao organizirati, a ne pokrivati, možda se boji da bi mogao i on učiniti alko test. tko alkoholičarima da da voze kola, pa nekoga ili sebe ubije, hoće li ga imati na savjesti?

 6. Mislim da toga alkoholičara kako vi zovete treba zbrinuti vojnom mirovinom kako i sve druge.Bio u prvim redovima
  Kad je trebalo.Nije to samo alkohol.Ima tu puno i PTSP.Nije se sam zbrinuo mirovinom kao drugi a sad nema uvjete.Nema godina i staža.Jadni smo čiji smo.

 7. Mali Glavočić nema veze čiji je i šta je.Svačija dica se moraju zaposliti neki prije neki kasnije.Mali vrlo korektan i najprije čovik.

 8. JA BI MALOG GLAVIČIĆA ZA DIREKTORA,MALI JE STRUČAN(DVIJE DIPLOME!)I PAMETAN,ALI ON NE ŽELI BIT DIREKTOR JER NEŽELI DA MU SE POSLOVI NAMIŠTAJU…..PA ZA RAVTATELJA GROBLJA SU BILE “200” PRIJAVE I NJEGA SU UZELI,PA DA NIJE STRUČAN I PAMETAN NEBI GA UZIMALI.

 9. glavičić gleda samo svoju guzicu kao i ostali iz njegove svite.srzići puhariće i sve druge pripametne makarske familije koje su upropastile makarsku.oni nasljeđuju poslove kao da su sve te firme njihova privatna svojina.ogledni primjer je obitelj šabić koja vlada šumarijom od kad je ista osnovana.sin mu prima plaću kao sezonac iako nikad nije bio na poslu.dotični i ne živi u makarskoj.sve se to može dokazati uz malo dobre volje.ja radim na tome da ih sve raskrinkam.neću stati

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime