FOTO KRITIKA Gologuzi turisti kampiraju usred Makarske

0

Nevjerojatan prizor snimio je jutros naš čitatelj u blizini jednog trgovačkog centra na makarskom Dugišu.

nudisti makarskaRazdragani par poljskih turista već drugi dan zaredom kampira iznad trgovačkog centra. Gologuzi šeću, vrše nuždu ispod obližnjeg bora naočigled kupaca i prolaznika bez imalo srama. Ove nudiste je vidjelo valjda pola Makarske, ali ne i komunalni redari ili policija. Nadamo se da će nakon ove objave netko reagirati i kazniti „golaće“.

*Poštovani čitatelji, 
sudjelujte u stvaranju portala. Šaljite nam anonimno Vaše fotografije, pohvale, kritike…i rado ćemo ih objaviti. E-mail adresa je:redakcija@mega-media.hr

1 KOMENTAR

  1. Nije baš fino što to rade gologuzi turisti. Samo to ćeh ih upozoriti kad imamo 2,25 komunalnih redara?! Nije to ništa, obzirom da dogradonačelnica Veličković koja je za taj nered kriva, salutira po zgradi grada Makarske gola do pupka, jer jioj nijedana majica nemože pokriti mišinu.Dođite na kupalište ispred hotela Dalmacije, rigat ćete dva da kad vidite nju u kupaćem kostimu, više gola nego obućena, a ona glumi Anu Saso.

  2. Koliko znam ovi golaći su na privatnoj parceli pa pitajte vlasnika što rade tamo , a redari nemaju zakonske osnove tu djelovati samo mup pa molimo da Adam ne piše gluposti ,nije kriv jadan što nezna tko je za što nadležan ……….bolje da imamo 2,25 kom.redara kako valja nego 10 pa da nevalja nijedan …….

    • Da pitamo Brkana i Lalića zašto nisu poslali CARINU da interveniraju, iz fotografije se vidi da se radi o dilanju MARE na sred ceste koja vodi prema Olmi

  3. Dugišu, parcela je sigurno tvoja, naplačuješ, a kampisti ti gnjoje zemlju, ti is sigurno prodaješ i piće. Ako ne valjaju redari, protiv njih bi se trbao provesti postupak, te oglasiti i uzeti potrebiti broj. Za vrime ex države, uredovala je naročito noću uz miliciju, redarstvo i civilna zaštita, i nije bilo ovakvog nereda, a MAKARSKA JE BILA SIGURNIJA JER NIJE BILO OVOLIKO LUPEŽA, NAROČITO MEĐU POLITIČARIMA.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime