Zadnjeg dana mjeseca kolovoza, u ranim jutarnjim satima dogodio se incident zbog kojeg je Hilda Vežić, kontrolor i revizorica fiskalizacije Specijalne bolnice Biokovka zatražila lijećničku pomoć.

Kako doznajemo od zaposlenika Biokovke, oko 7.15 ujutro toga dana, glavni revizor u Biokovci Vice Barbir zatekao je Hildu Vežić na šanku aperitiv bara kako uzima kavu. Od kolegice Vežić zatražio je očitovanje što ona tu radi unutar radnog vremena, usljedila je rasprava o pravima radnika da li imaju pravo na jutarnju kavu itd. Nakon rasprave Hilda Vežić zatražila je liječničku pomoć.
Upućeni tvrde da nije bio problem u kavi već u mogućoj velikoj financijskoj prevari u Biokovci koju je otkrila upravo Hilda Vežić.
Naime Hilda Vežić je ta koja utvrđuje sve nepravilnosti u računima koji se izdaju od strane Specijalne bolnice Biokovka. Njezini problemi počinju kada se za mjesec srpanj 2015. godine utvrdilo da restoran Bumbar bar (plažni objekat) ima veći prihod za 270.000,00 kuna u odnosu na isti mjesec iz protekle 2014 godine, a što je navelo na sumnju da netko, a navodno je poznato i tko godinama protuzakonito otuđuje enormne novčane iznose!
Djelatnice Biokovke s kojima smo opširno razgovarali nam tvrde da je to tek kap u moru financijskih nepravilnosti o kojima se godinama bruji, ali se ništa ne poduzima.
Navode primjer konobara M.M. (podaci poznati redakciji, op.a.) koji je uhvaćen u krađi,  a zbog čega je Ivica Šoda od Hilde Veže inzistirao da uzme službenu izjavu o incidentu od kradljivca M.M. Revizorica Vežić se tome usprotivila pravdajući se kako to nije njezin posao jer je ona ustanovila krađu i informacije predala nadležnoj pravnoj službi koja bi po službenoj dužnosti morala procesuirati nesretnika M.M. Takav argument Ivica Šoda nije prihvatio te je navodno i zaprijetio Hildi Vežić, a što je evidentirala i policija. Hilda Vežić je i nakon tog incidenta zatražila liječničku pomoć i završila na osmodnevnom bolovanju.
Portal Megamedia u posjedu je brojnih informacijama o, u najmanju ruku, čudnovatim radnjama u Biokovci o čemu ćemo izvijestiti javnost vrlo brzo. (NASTAVLJA SE…)

1 KOMENTAR

  1. Delikventi iz Biokovke, a ima vas koloko hoćeš. Navješčujem vam evanđelje po Maji. Ovaj ste put “počešali mečku u p.č.u…………

  2. Koliko je čudno da su konobari uhvatili toliko maha kada znaju da ih štiti upravo jedan njihov koji je sada u ulozi vozača na samom čelu firme??? Ljudi, ako ih se tako uopće može nazvati, koji su nekoć bili neprijatelji sada zajedno jedu i piju, a zapravo jedva čekaju priliku da si zabiju noževe u leđa. Nije Vicko toliko loš, koliko je naivan. Ne zna on ni sam u šta se uvalio. Hilda i njoj slični, ne dajte se! Pravda je spora ali dostižna!!

  3. Kako im je recepcionar Stipe Pintarić dobio otkaz, prikrivali preko 100 uputnica, koje nisu evidentirali. Bebek-Višnja i ostali rade razne nezakonite rabote godinama.A Vice ganja Hildu radi šifri i računara.Daj malo napišite o ovom šefu sindikata, Ivici Šodi,šta im dica i žene rade, Kotarac…Vicko po zakonu i sistematizaciji nema radno mjesto za koje prima plaću.Provjerite kod Višnje ili Bauka u Zagrebu.

  4. Očito da nije čudo što mladi masovno napuštaju ovu zemlju di vlada korupcija, di sustvo i odvjetništvo brani mafiju,di uskok radi po nalogu mafije pa bižaćemo mi svi iz ovog nezakonja di političari uništavaju LIPU NAŠU

  5. Ja samo čitam,dogodilo se ovo,napravili ono,uhvatili…Kad ćemo pročitati ishode svega toga.Bojim se da će ostati na tome da je pravda spora,al dostižna.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime