FOTO KRITIKA Kad komunalnih redara nema, miševi kolo vode

0

U Makarskoj vrijedi jedno pravilo, a to je da pravila – nema! Dokazuje to i najnoviji slučaj kafića  „More“ na makarskoj rivi.

– Imam štand na Peškeri i neki dan mi dolaze dvojica komunalnih redara, mjere nešto i kažu da moram povući stalke za tri centimetra jer da sam prekrdašio. Zinem ja, razgoračim oči, sve mislim da oni mene malo zaj…, ali vidim oni mrki i ja pomaknem te nesretne stalke da mi ne bi napisali novčanu kaznu. Sutradan navečer prolazim ja s ljubavnicom priko Male obale i vidim moj poznanik, vlasnik kafića „More“ udvostručio štekat na štetu javne površine. Gledam i ne virujem. Mene oće kaznit zbog tri centimetra, a ovamo ilegalno postavljeni stolovi i stolice na barem trideset kvadrata! I sad vi meni recite da je to normalno, kazao nam je jedan naš čitatelj, poslavši nam nekoliko fotografija.
I doista, kafić „More“ u vlasništvu tvrtke Alles Gut, a kojoj su osnivači Vedran Šimić i Mario Marić svaku večer širi štekat tamo gdje mu, očito, nije mjesto.

*Poštovani čitatelji, 
sudjelujte u stvaranju portala. Šaljite nam anonimno Vaše fotografije, pohvale, kritike…i rado ćemo ih objaviti. E-mail adresa je:redakcija@mega-media.hr

1 KOMENTAR

  1. Šta se čudite, SDP-e je za pinkicu boji od HDZ-a jer je manje vladao što znači manje je krao. O Bujanovima šta govoriti generacijama su isti! Drpi me! Koji će omunalni redar, a podobnik je kazniti ršitelje lokala / opet uradenog/ a u vlasništvu ŠEFICE FINANCIJA?! MALO MORGEN, ona će PČELA RADILICA, ali za sve vlasti i nezavisne liste. Živili Bujani. Doli maloumni glasači- bit će vruča jesen, a šta je sa bidnim Pršom, kako su ga namirili???

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime