Gradonačelnik Obrovca Ante Župan traži crnu limuzinu s trozonskom klimom?!

0

Grad Obrovac, točnije njegov gradonačelnik Ante Župan, raspisali su natječaj za nabavku limuzine vrijedne najmanje 255 tisuća kuna bez PDV-a.

U oglasniku stoji kako je nužno da novi gradonačelnički automobil mora imati trozonsku klimu, kao i da je metalik crne boje. Riječ je o nabavi osobnog automobila putem operativnog leasinga na pet godina, a planirana godišnja kilometraža je 40 tisuća kilometara. Gradonačelnici HDZ-a skloni su nabavkama luksuznih automobila, a početkom ovog ljeta javnost se zabavljala nabavkom Ivice Turića, HDZ-ovog načelnika siromašne općine Perušić koji je raspisao javni natječaj za nabavu novog automobila na leasing u vrijednosti od 450.000 kuna.  “Odlučio sam poništiti natječaj za nabavku automobila za službene potrebe. Premda stvarna cijena natječaja ne bi bila onolika kakva je objavljena u pojedinim medijima, o čemu sam se već očitovao. Ispričavam se hrvatskoj javnosti, svojim biračima i svojoj stranci”, stajalo je u priopćenju HDZ-ovog načelnika Perušića. (index.hr)

1 KOMENTAR

  1. Župan je od najvećeg povjerenja Tomislava Karamarka. Lopine jedan i drugi. Ajmo ovce glasajte za HDZ i dajte im još jednu priliku da opljačkaju jadni hrvatski narod

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime