Kako je Mate Paštar dobio posao u javnoj ustanovi RERA?

0

Prije desetak dana, Jozo Sarač, v.d. ravnatelja Javne ustanove RERA donio je odluku da se na mjesto višeg stručnog suradnika primi Mate Paštar što je izazvalo veliko nezadovoljstvo u čitavoj Sinjskoj krajini

Redakciju portala Megamedia kontaktirali su brojni čitatelji tvrdeći kako je sigurno bilo i boljih kandidata od Mate Paštara. A bilo ih je, kako smo naknadno doznali, čak 77!
Mate Paštar tako je između 77 kandidata izabran kao najsposobniji i najbolji te je dobio Ugovor o radu na neodređeno vrijeme uz probni rad od šest mjeseci. Prema informacijama kojima raspolažemo, za mladog Paštara posebno su se zauzeli u triljskom i hrvatačkom HDZ-u, ali i i Viteškom alkarskom društvu, posebice Ivan Nasić i Stipe Jukić.
– Nikad mali Mate ne bi dobio posao da se HDZ-ovci iz Trilja i Hrvaca nisu za njega zauzeli, a što je tragično jer potiče iz obitelji koja je lijevo orijentirana. Sestra Mate Paštara kandidirala se za predsjednicu sinjskog SDP-a, a otac kao novinar godinama blati taj isti HDZ koji mu sada pomaže dajući doživotni posao za sina, kazao nam je naš izvor koji nam je dostavio i dokumentaciju. (NASTAVLJA SE…)

1 KOMENTAR

  1. Rera je prošle godine potrošila 27 mil.kuna ali od velike sposobnosti nisu uspjeli niti jedan projekt dovesti do kraja .Sarac je nesposoban i dobro troši županijski novac a ujedno je uhljebio svu dicu Hdz -vih prvaka kod savjetnike ili vise savjetnike a apsurd je još veći zaposlenje sina od crvenog novinara Pastara.Hdz županije tj.cetinskog kraja su grobnica ljudskih sudbina .Jedni te isti vladaju zadnjih 50 godina samo sto su zadnji promjenili umjesto zvijezde sakovnicu a u biti su jedni te isti ljudi .
    Mladost političkih prvaka lijevih i desnih su pod okriljem Rere nedavno bili u Norveškoj uživajući i trošeći novac hrvatske sirotinje .Sto reci ???

  2. Obrazovanje u Mostaru a tata komunista teski i spijun, kad ce famozne sinjske novine malo poceti pisati o prljavom rublju.
    Jadnik do jadnika

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime