LAG „Laura“: Kako napisati životopis i osobno se predstaviti

0

Na novinskoj  konferenciji povodom početka edukacija u sklopu projekta “Centar za obuku Sv. Filip i Jakov” predstavnici LAG „Laura“ informirali nezaposlene o tome kako lakše doći do posla.

Sve nezaposlene osobe mogu se prijaviti za edukacije koje započinju sa radom 13. srpnja 2015. godine sa sljedeća dva programa:
1. Vještine osobne prezentacije i pisanje životopisa na hrvatskom jeziku i

2.Vještine osobne prezentacije i pisanje životopisa na engleskom jeziku.

Isti će se održavati u prostorijama Vijećnice Općine Sv. Filip i Jakov na adresi Obala kralja Tomislava 16 u Svetom Filip i Jakovu.  Pri prijavi je dovoljno priložiti životopis (ili napisati osobne podatke), navesti kontakt broj i program za koji se prijavljujete. Prijave se vrše putem e-maila klubzazaposljavanje@gmail.com, telefona 023/389-808 ili osobnim dolaskom u Općinu Sv. Filip i Jakov. U narednim mjesecima će se provoditi i ostali programi koji uključuju: Vještine osobne prezentacije s terminologijom iz turističkog sektora na engleskom jeziku, Vještine osobne prezentacije iz područja vezanog uz čišćenje brodova, na hrvatskom i engleskom jeziku, Vještine osobne prezentacije s terminologijom iz područja vezanog uz servis brodova, na hrvatskom i engleskom jeziku te Vještine osobne prezentacije u turizmu i hotelskom managementu na engleskom jeziku. Svaki od ukupno šest edukacijskih programa provodit će se u trotjednim ciklusima unutar osam mjeseci, svaki mjesec po dva programa o čemu se polaznici mogu informirati na službenoj stranici projekta Centar za obuku Sv. Filip i Jakov – www.co-svfj.eu . Edukacija je besplatna za polaznike, odnosno financirana  je od strane Europske unije i Općine Sv. Filip i Jakov sa partnerima, a osigurani su i troškovi prijevoza za polaznike. Svakom polazniku će biti uručena potvrda o uspješnom završetku edukacijskog programa. Općina Sveti Filip i Jakov započela je 28. veljače 2015. provođenje EU projekta Centar za obuku Sv. Filip i Jakov (Training centre Sv. Filip i Jakov) u trajanju od 12 mjeseci. Projekt se provodi u partnerstvu s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje – područni ured Zadar, Lokalnom akcijskom grupom (LAG) Laura, Općinom Pašman i Općinom Galovac, a kojeg je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u okviru IPA IV Operativnog programa ”Razvoj ljudskih potencijala”, Grant shema ”Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja faza II”. Ukupna vrijednost projekta iznosi 67.567,24 EUR uz sufinanciranje od strane Europske unije u iznosu od 58.879,84 EUR tj. do 87,14% od ukupnog iznosa prihvatljivih troškova projekta. Za dodatne informacije možete kontaktirati voditelja projekta Darka Mikasa, mob: 099/2603-486, tel: 023/389-808.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime