Makarski milijunaš Mercedes ostavio na nogostupu ignorirajući policiju

0

Jučer smo objavili foto kritiku o tome kako komunalni redari u Makarskoj krše Zakon o sigurnosti prometa na cestama (http://www.mega-media.hr/foto-kritika-makarski-komunalni-redari-u-prometnom-prekrsaju/) što je potaknulo mnoge Makarane da nam se jave sa sličnim informacijama.

Tako nam je jedan Makaranin poslao fotografiju skupocjenog Mercedesa parkiranog na nogostupu nedaleko hotela Park u Makarskoj. Evo što je za naš portal izjavio čitatelj: – Taj automobil vozi Mate Jujnović, makarski milijunaš kojega je djelatnik pauk službe nakon 15 minuta upozorio da ukloni vozilo. Gospodin Jujnović se oglušio na to kao i na drugo upozorenje djelatnika pauk službe, a onda je naišla i policijska ophodnja. Kada ga je policajac upozorio da mora maknuti vozilo sa nogostupa, Jujnović se samo nasmijao!
Javio nam se još jedan čitatelj ponukan nedavnim člankom o prometnom redaru Toniju Skaki o čijem smo parkiranju već pisali (http://www.mega-media.hr/ugrozava-li-svojim-vozilom-toni-skako-zivote-pjesaka-u-zagrebackoj-ulici/). Ovaj čitatelj nam je poslao fotografiju snimljenu prije četiri godine, dakle 2011. iz koje se vidi da je i tada Skako parkirao gdje ne smije. Javilo nam se još Makarana sa informacijama i fotografijama što ćemo i objaviti narednih dana.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime