Mate Jujnović rukama lupao po automobilu komunalnih redara, intervenirala policija!

0

Turistička sezona u Makarskoj tek je počela, a dotaknula je već dno dna! Kako drugačije opisati građevinski metež na više lokacija u turističkoj Makarskoj iz koje gosti bježe glavom bez obzira?

Svakodnevna buka građevinskih strojeva van svake pameti i zakonskih rokova iritira i građane i turiste koji otkazuju aranžmane u hotelima i privatnom smještaju. Danas se dogodio i incident ispred stambene zgrade u izgradnji u neposrednoj blizini hotela Park koju financira kontroverzni makarski poduzetnik Mate Jujnović. Kako doznajemo od brojnih očevidaca, na teren su izašli makarski komunalni redari koji su još jednom došli upozoriti Matu Jujnovića kao investitora da ne može nastaviti s gradnjom obzirom na odluku makarskog Gradskog vijeća o zabrani gradnje u sezoni. – U jednom trenutku je Mate Jujnović „podivljao“ i počeo lupati šakama po automobilu komunalnih redara.  Vikao je svojim  radnicima da nastave raditi, kazao nam je jedan od svjedoka ovog nemilog događaja.
Komunalni redari su potom pozvali policiju koja je sastavila zapisnik o ovom incidentu, no Jujnović nije uzmaknuo ni milimetra. Radnicima je naredio da nastave raditi unatoč novčanim kaznama, upozorenjima komunalnih redara i intervenciji policije.
– Zvao sam građevinsku inspekciju, Ministarstvo graditeljstva, Ministarstvo turizma, policiju i svi me upućuju na gradonačelnika Tončija Bilića da je on odgovoran i da on mora natjerati investitore da zaustave gradnju. Već sam izgubio dvije ture gostiju koji se nisu ni raspakirali vidjevši miješalice, strojeve i čuvši buku koju proizvode. U minusu sam više od  deset tisuća kuna, a sezona je tek počela, kazao nam je jedan od vlasnika apartmana u blizini Jujnovićevog gradilišta.
– Ovo je sramota! Jedva dočekam vikend da stanu radovi. Kada ne rade izvana, onda bruse i buše iznutra i tako cijeli Božji dan. Pitam se je li Makarska grad ili selo. Sve mi se čini da je Makarska selo, a naš Tonči Bilić obični selonačelnik, ogorčeno će jedna od stanarki Krešimirove ulice.

1 KOMENTAR

 1. Udri Mate udri kad možeš(veliki gospodin-primitivac),a vi gradonacelnice nemojte bit šonjo nego izađite iz “okvira zakona” skupa s redarima,policijom i ostalima a naravno velikom podrškom građana grada Makarske pa zatvorite gradilišta i pokažite zube pojedincima koji rade veliku štetu nama svima jer ipak je to zacaran krug.

 2. Bio sam na mjestu događaja svaka čast ovoj dvojici komunalnih redara ali sramota od policije kojoj to ništa nesmeta zamislite policajac se pojavi napiše kaznu za krivo parkiranje i to 350 kn i ode a redari ne posustaju svaka čast zato im je i vozilo razbijeno pod silom Mate Jujnovića

 3. SRAMOTA tajkunu Juinovicu gradonacelnik i redari naplacuju kaznu od 3500 kn zato i radi ovo sta radi a za jednu reklamu ili jedan stalak ljudima koji se bore za egzistenciju NAPLACUJE od 5000 do 7000 tisuca kuna …..SRAMOTA
  Tko nevjeruje mogu priloziti kaznu od proslog ljeta, pa da se postavi pitanje tko je u ovom gradu budala i tko placa isfrustrirane redare i ovaj SRAMOTNI grad…
  Ajde budite face pa stanite JUINOVICU NA KRAJ ……

 4. Jedan od redara bez državnog stručnog ispita a Toni Skako prometni redar. Ima Mate Jujnović i pravo kada gradonačelnik na intervenciju šalje redare koji nemaju nikakve ovlasti postupat po pitanju izvođenja građevinskh radova. Neka pošalje komunalne redare s ovlastima.

 5. Da li je ovo Toni Skako opet u prekršaju sa službenim vozilom koje je parkirano na nogostupu?????
  Napominjem da je dotični PROMETNI REDAR.
  Bravo Mate Jujnoviću. Nek oni budu ispravni pa tek onda neka ureduju.

 6. Ja nemam vezu već sam bez veze, svatko za svoje postupke odgovara pa tako i ja. “Faken ovo sigurno ne bi radio u “Nju Zelandi”, ali ja moram završiti započeto. Dragi građani nisam ja kriv, ali se strpite do devetog miseca da završim zdradu i potrošim novce naših iseljenika što sam sakupija. Kad ih već nisam moga oprat u mašini.

 7. Dovest kordon interventne policije i sravnit gubu sa zemljom te im ponistit gradjevinske dozvole.
  Od ovog primitivca pocet pa redom svakoga tko se ne drzi gradskih odluka. Mora da je to u Australiji naucio.
  A nesposobnoj gradskoj vlasti i korumpiranim redarima udijelit otkaze.

 8. Moga je Bilić poslat i poštare da ureduju. Ista stvar kao s ovom dvojicom. Jedan obično referent bez ovlasti a drugi Prometni redar također bez ovlasti. Jujnoviću, kazne ti bisu smjeli napisar jer nisu vjerodostojne.

 9. Kukuriku ti si glup jebu te neistine i puste želje ali nema veze nemežeš ti to razumit ko ima ovlasti a ko nema ti sigurno nemaš a za ostalo postoji sud ,isto prije ispeci pa reci .Stalno si na krivoj frekvenciji razmisli malo što je to u tvojoj glavi, lječi se dok je na vreme.

 10. Nazif i Mjesni odbor samo se tješite lažima i podmetanjima te totalnim NEISTINAMA i jebo vas više taj skoko pa ovdje se radi o bahatom tajkunu a ne o vašim opcesijama ili kako već . Napadate refare koji se bore za građane a gdje su i drugi redari uvijek probleme rješavaju ista dvojica pa da oni drugi su slijepi pa ništa ne vide samo prođu kako kaže Faken i da odmah znate ovo ne piše skoko već građanin ovoga grada koji vidi kao i većina koji redar kako i koliko radi .

 11. Uzeja je taj dovoljno u ovin godinama sta radi doli a počeja je ko smetlar.
  Ne brinite vi za građanina ovega grada, pare su na stranom računu.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime