Najava prvog kola Zadarske ljetne lige

0

Zadarska ljetna liga u svom novom izdanju kreće ovog vikenda, a u nastavku objavljujemo raspored odigravanja prvog kola

PETAK

20:00h KK BRODARICA – KK BOKANJAC

Bolji početak Ljetne lige nije se mogao ni zamisliti, a kad se pogledaju igrači koji participiraju za utakmicu zajamčen je epitet ljepotice kola. Treneri Ante Rubeša i Mate Kanjer imat će zasigurno slatke brige oko sastavljanja momčadi, a pobjeda za otvaranje lige je obojici na pameti.

22:00h KK SMILJEVAC – KK TALVI PUTOVANJA

Inače čvrsta momčad KK Smiljevca u prvom kolu dočekuje neugodnu KK Talvi putovanja i sve će ovisiti o suradnji osovine L. Kovačević – T. Vidaić – J. Dražović. Ukoliko trener Ivan Bulić pronađe pravu formulu za zaustavljanje dvojca M. Atelj i P. Barać mogao bi se osladiti bodovima.

SUBOTA

20:00h KK VOŠTARNICA – KK STROŽANAC Split

Ubojita vanjska linija KK Voštarnice zadavat će svakoj momčadi glavobolju, a ako im se ostavi previše prostora gosti iz Strožanca neće se dobro provesti.

22:00h KK KAMPO KAŠTELO – KK BILI BRIG

Ovo će biti utakmica u kojoj će I. Šuljić morati pokazati cijeli repertoar svojih mogućnosti jer na drugoj strani ih čeka neumoljiva momčad Bilog Briga. Samo jedan trenutak lošije igre domaćina može ih skupo koštati te trener M. Pešut mora dobro psihološki pripremiti momčad.

NEDJELJA

20:00h KK SUKOŠAN – KK SFINGA STAFORDS

Nekoliko dovedenih pojačanja u sami kraj prijelaznog roka prometnuli su KK Sfinga Stafordse u respektabilnu momčad. S druge strane gledano KK Sukošan ne dolazi na turnir kao promatrač te će po svemu sudeći ova utakmica biti riješena u posljednjim trenutcima.

22:00h KK NOVI BOKANJAC – KK KUKLJICA

Hoće li izostanak Š. Lisice s prve utakmice poremetiti planove KK Kukljice ili će se njegova odsutnost uspjeti nadomjestiti ostaje nam vidjeti u posljednjoj utakmici prvog kola.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime