POLICIJA NA NOGAMA Makaranin prebio djevojku, sukobio se sa još jednim muškarcem!

2

Večeras oko 21 sat policijski službenici PP Makarska dobili su dojavu o razularenom muškarcu koji krvav bježi u Batinićima

Prema ekskluzivnim informacijama kojima raspolaže portal Megamedia, muškarac (podaci poznati redakciji, op.a.) je čitav dan proveo sa svojom djevojkom u jednoj kući gdje su konzumirali droge.

U jednom trenutku je ovaj muškarac, otprije poznat policiji po nasilju, konzumiranju droga, prebio svoju djevojku, a onda se dao u bijeg. Na izlasku iz objekta, zaustavio ga je vlasnik kuće te su se fizički sukobili kojom prilikom se nasilnik razrezao na slomljeno staklo i ponovo se dao u bijeg ostavljajući iza sebe krvav trag na ulici.

Alarmirana je Hitna pomoć, vatrogasci i policija te su u rekordnom roku izašli na teren. Nasilnika je preuzela Hitna pomoć te ga zbog ozljeda odvezla u Split, a za njima su se uputili i policajci.

U ovom trenutku se ispred kuće nalazi šest ili sedam policijskih vozila, vrše očevid s ciljem utvrđivanja svih okolnosti ovog nemilog događaja. Za sada nije poznato kakve je ozlijede zadobila djevojka.

2 KOMENTARI

  1. Malo je 6-7 vozila treba barem 12 vozila, tenkove i vojsku dovest, možda i Nato……ajde dico moja kad nemate posla a plaće se dilu pa napadate ljude po cestama iz zasjede za otet 500 kuna..

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime