Denis Karlović,  direktor ŠC Višnjik očito ne može bez skandala, kako u gradskoj tvrtki tako i u HDZ-u čiji je vjerni član. Vijest o lažiranju podataka o adresi stanovanja, a sve kako bi mogao nositi HDZ-ovu listu u MO Jazine I na skorim izborima u najmanju ruku je skandalozna.

Tim više što cijeli grad zna da Karlović stanuje na Smiljevcu gdje obnaša dužnost predsjednika MO, a paralelno se kandidira za MO Jazine I?! Jutros su portali www.zdnews.hr i www.mega-media.hr objavili nevjerojatnu vijest o pokušaju izborne prevare i nije trebalo dugo čekati reakciju zadarskog SDP-a. Poslali su nam priopćenje pod naslovom „ Sprega HDZ-a i Izbornog povjerenstva“ koje objavljujemo u cijelosti:
„Odluka o raspisivanju izbora  za VMO Zadar objavljena je 10 listopada 2014. Odmah po saznanju da je Denis Karlović, član HDZ-a, direktor ŠC Višnjik i predsjednik MO Smiljevac, promijenio prebivalište nakon Odluke o raspisivanju izbora, uputili smo žalbu Izbornom povjerenstvu. Naša žalba je odbijena uz obrazloženje da je prošao žalbeni rok, iako je jasno da se ovdje radi o grubom previdu Izbornog povjerenstva koje je posebno plaćeno za to da se brine o zakonskoj provedbi izbora te, po službenoj dužnosti, mora provjeriti sve podatke, između ostalog i prebivalište svakog kandidata. Izborno povjerenstvo trebalo je utvrditi da Denis Karlović ne može biti kandidat VMO Jazine I, što nije učinilo! Postavlja se pitanje kako se to Izborno povjerenstvo brine o zakonskoj provedbi izbora, kako je moglo ovjeriti očitovanje kandidata Denisa Karlovića, člana HDZ-a o prihvaćanju kandidature za članove vijeća, čak štoviše  nositelja  liste HDZ-a  za MO Jazine I. Znači li to da su neki izuzeti od Zakona i od provjere?!
Izborni stožer“.
Je li Denis Karlović obmanuo Izborno povjerenstvo sam ili uz blagoslov svojih stranačkih šefova, nije poznato, no ovaj incident pokazuje na što je sve spreman kako bi ostvario svoje ciljeve. (NASTAVLJA SE…)