Dobrica Ćosić, „Otac srpske nacije“, ideolog srpske laži i uzrok srpskih genocida i etničkih čišćenja na kraju 20. stoljeća je znao reći:“Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno”.Za one koji su „zaboravili“Ćosić je zajedno s Jovanom Raškovićem u Hrvatskoj osnovao Srpsku demokratsku stranku 1989. Opisujući povijest, sadašnjost, a kako se čini i budućnost srpske politike rekao je: „Laž je u samom biću Srbina“.

Ono što obilježava politički rad Plen Ki-muna, njegove suradnike i „kriminalnu organizaciju“  danas je LAŽ! Ideologija laži iza svega! Laž i obmana na svim razinama vlasti, od lokalne do nacionalne. Plen Ki-mun u stilu Josepha Goebbelsa izjavljuje i čini sve da njihova laž na kraju postaje istina, pokušavajući opravdati svu propagandu i laži koje narodu Hrvatske on i njegovi politički suradnici i istomišljenici daju. Propaganda pod pokroviteljstvom vrha današnje hrvatske vlasti i Yutela, rezultat je Plen Ki-munovih  umotvorina i rada. U Yutelu tata (Yutel Bata) piše putopise, mama radi u administraciji a sin vodi propagandu za „kriminalnu organizaciju“.

Logično da je Vojislav Stanimirović jedan od osnivača Samostalne demokratske srpske stranke 1997. godine u Vukovaru i njen predsjednik od osnutka idealan koalicijski partner „kriminalnoj organizaciji“. Stanimirović je bio okupacijski gradonačelnik Vukovara dok je grad bio pod srpskom okupacijom. U članku koji je Stanimirović g. 1993. objavio u okupacijskim novinama “Vojska Krajine”(“BK”) broj 7-8, na str. 43., pod naslovom “Bolnica u pravom ruhu”, prva rečenica glasi: „Tog 18. novembra 1991. pao je i posljednji bastion, posljednje uporište ustaške vlasti u Vukovaru – vukovarska bolnica. Njenim padom oslobođen je i sam grad Vukovar...“. Osječko Županijsko državno odvjetništvo je 2016. odbacilo kaznenu prijavu novinarke Karoline Vidović Krišto i povjesničara Josipa Jurčevića protiv Stanimirovića za ratni zločin protiv ratnih ranjenika i bolesnika te civilnog stanovništva, navodeći kako “nije potvrđena sumnja da je Stanimirović počinio zločine za koje se tom prijavom tereti”. Logično ZNA SE. Za Plen Ki-muna, „kriminalnu organizaciju“  i Pupavca ovo nije problem! Pa Pupavac je 1992. godine kazao da je Hrvatska prekrstila  dio Srba.

Izdajnički pokret žestoko se protivio imenovanju Pupovca za predsjednika Odbora za prava nacionalnih manjina, prijetili su raskidom vladajuće koalicije s „kriminalnom  organizacijom“. Pupi je izabran, a Izdajnički pokret je dokazao da su prevaranti, toksični otpad „kriminalne  organizacije“. Nažalost očekivano!

Da su mirovine veće, ne bi ni umirovljenika više bilo u RH. Studenti, bježite vani jer je tamo priznatiji studij, liječnici, vozači, profesori, obrtnici bježite… svugdje je bolje nego u RH. Migranti će preplaviti zemlju, razmnožavati se bjesomučno i za desetak godina nema nas više.

Povijesni dan za TURIZAM u Zadru! U prostorima nekadašnje samoposluge Zadranke u srcu Kalelarge otvoren je Tisak Select. Trgovina namijenjena prodaji alkoholnih pića, duhanskih proizvoda… bit će otvorena od ponedjeljka do četvrtka te subotom do ponoći, a petkom čak do 1 sat. Stari ljudi bi rekli Točiona vina za alkoholičare. Savršeno za mlade turiste koji kupuju alkohol te ga odlaze piti na skrivena ili manje skrivena mjesta. Tisak Select nudi pivo kojemu se cijene većinski kreću od 2,50 do 3 eura te vina i žestoka pića u rasponu od onih najjeftinih pa do onih čija cijena iznosi više od 300 eura. Zadar pod Hrvatskom je postao obična kolonija a naš Poluotok bespovratno pada u ponor ludosti. Da Zadar ima gradonačelnika, on bi odmah poduzeo mjere da se radno vrijeme skrati i time spriječi situacija kao u Splitu. U Zadru čovjek sa Stanova, podmazan i premazan svim mastima ZNA SE ima parolu: „Pustite ljude da zarade“.

Sada će genijalci iz TZ Grada Zadra postaviti POVRAĆAONICE po gradu. Mogu biti napravljene od kamena, u nekom stilu iz zadarske prošlosti. Lijepo bi se uklopile na nekom povijesnom mjestu, recimo na Forumu ili na Muraju. Odlična ideja, to sigurno nitko nema, dobro bi došlo našim turistima i privuklo bi ih u većem broju. Možda smo dobili i novi turistički slogan: Zadar, destinacija za povraćanje. Vi rigate mi očistimo!“ Već sada možemo žaliti za Palekom – s njime smo znali na čemu smo a sada… Nova direktorica je za sada jedino pokazala da se može smijati više i od Smiješka. Možda su je zato i izabrali jer je Smiješku otišao smiješak sa lica, a mora netko biti stalno nasmiješen?!

Zadarska županija 12. lipnja bila je sudomaćin prijema u carskom dvorcu Schönbrunn u Beču. Kako je u Hrvatskoj sve bilo zauzeto, Dan državnosti su proslavili u Beču. Devetočlana delegacija (Longin, Vicković, Miletić, Župan, Vučić- Marasović, Sjauš, Laštro, Kolega, Nižić) dobro se najela i napila u Beču. Osam ih je putovalo avionom, a zamjenik Vicković se bojao napada ruskih aviona pa je putovao službenim vozilom – logično ZNA SE. Ovakve goste carski dvorac Schönbrunn još nije vidio i ugostio. Vjerojatno nikad i neće. Moćne snage iz Zadarske županije, „mudraci i mudrice“ s juga Europe imale su što i pokazati. Zadarske dame kad su bile u nošnjama i kad su skinule nošnje oduševile su bečane, još i danas se u Beču o ovom posjetu priča. Što bi sve Beč dao da ima ovakve dame i gospodu?! Komentari o posjetu na portalima („vrlo lijepi i pohvalni“) su brzo izbrisani – tako se to radi ZNA SE!
Zadranin (želi ostati anoniman) koji je vidio ekipu u „opuštenom“ stanju bio je sretan što se ne mora vratiti u Zadar i Zadarsku županiju. Nakon susreta imao je samo jedno želju: „Da što prije odu i da ih nikad više ne vidi!“  
Nadamo se da će javnost makar doznati koliko je ovaj nepotrebni izlet ili bolje rečeno „cirkus“ koštao porezne obveznike???

Pokojni hrvatski intelektualac je znao reći: „kad čovjek umre, pretvori se u ništavilo“. Ove kreature su se pretvorile u ništavilo, puno prije smrti.

Domoljublje nije krasti od svoje vlastite države. „Kriminalna organizacija“krade javni novac. Članovi „kriminalnu organizacije“ nisu domoljubi. Tko pomaže „kriminalnoj organizaciji“ da ostane na vlasti na lokalnoj ili nacionalnoj razini NIJE domoljub! Hrvatska 2050 godine… „kriminalna organizacija“, Izdajnički pokret, Pupi i 2,5 milijuna Nepalaca … Stanje očaja, nema više nade za normalnu Hrvatsku… kriminal, korupcija, uhljebizam, nepotizam… prestrašno!

Hrvatska Laku noć!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime