Iako je do koncerta popularnih rapera i trapera Voyagea i Nuccija u Šibeniku ostalo gotovo 2 mjeseca, pomama za ulaznicama za njihov koncert 23. kolovoza u sklopu festivala Šubićevac live ne jenjava

Zovu ih najslušanijim dečkima na Balkanu, a da ih dalmatinska publika voli ponajbolje pokazuju dosadašnji rasprodani koncerti koje su ovdje održali,  a jedan od najuspješnijih je održan protekle godine u rujnu, kada su splitske Gripe gorjele uz sve njihove hitove.

Do sada je ovaj dvojac publiku širom regije, pa tako i u Hrvatskoj, osvojio zajedničkim hitovima „Balkan”, „Bella Hadid” i  pjesmom „Gad” koja na YouTubeu broji preko 40 milijuna pregleda. Posljednja glazbena suradnja Voyage i Nuccija na pjesmi „Periferija“ također je potvrdila da su obojica apsolutni kraljevi trendinga!

Za ulaznicama za šibenski koncert koji će se održati na stadionu Šubićevac vlada prava pomama, a tome je svakako doprinijela i činjenica da je popularni Voyage upravo objavio i svoj iščekivani novi album  „Guns N Roses”, s 13 novih pjesama.  

„Toliko rada, truda i muke je uloženo u ovaj album, kako bih ponosno mogao sa svojim imenom stati iza njega. Ovaj je album moj najveći životni projekt do sada“, komentirao je Voyage nedavni izlazak albuma na koji su fanovi čekali još od siječnja, kada ga je prvi put najavio.

Voyage je već odavno poznat po svojim hitovima „Pleši”, „Tango”, „Kartel” i “La, La, La”, a uz glazbene suradnje s Nuccijem, u njegove megahitove se ubrajaju i dueti s Breskvicom. Ovaj je mladi pjevač od 2019., s novoizašlim albumom,  izdao čak 4 studijska albuma.  Nucci je hrvatskoj publici posebno drag i zbog dueta sa Severinom, hitom „Metak“, a po slušanosti u Lijepoj našoj, baš kao i Voyage, nalazi se u samom vrhu omiljenih izvođača mlađih generacija. Još od svojeg prvog velikog hita „Bebo“ koji je u međuvremnu doživio jednako popularne nastavke, Nucci žari i pali.  „Localo“, „Vroom“, „Uđi na WA“, „Automatti“, samo su neki od sada već kultnih hitova poznatog Beograđanina koji piše pjesme i za brojne druge popularne izvođače.

Na sceni festivala Šubićevac live, Voyageu i Nucciju pridružit će se i hrvatski trap izvođači –  Podočnjaci i 2x šihta.

Ulaznice za ovaj koncertni spektakl u prodaji se mogu nabaviti online u sustavu Eventim.hr i na svim prodajnim mjestima u mreži Eventima. Posjetitelji mogu birati ulaznice u više kategorija: od ulaznica za 25,00 Eur, do ekskluzivnih VIP platinum ulaznica (200,00 Eur) koje nude all inclusive užitak u koncertu, uz neograničenu hranu i piće u VIP restoranu i backstage pristup. Također, u prodaji su i VIP Gold ulaznice (45,00 Eur) i VIP Silver (35,00 Eur) koje uključuju mjesto za stolom od 4 osobe.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime