Gore ne može – Very Bad Things poznata je američka crna komedija u kojoj glume velike holivudske zvijezde Cameron Diaz, Jon Favreau, Daniel Stern, Jeremy Piven, Christian Slater… 

Piše: NE SMIMO REĆI!

Dečki organiziraju momački tulum u Las Vegasu i onda sve ode po zlu. Piće, droga, seks, nema čega nema. Automobili, motorne pile, pištolji, lopate, štake, invalidska kolica, kućni ljubimci – tek su dio popisa elemenata najcrnjih prijateljskih i obiteljskih zločina ikad viđenih u komediji.

Ono što u Jadnoj našoj opljačkanoj radi „kriminalna organizacija“ puno je više nego što se može vidjeti u crnoj komediji – Very Bad Things! Protagonisti „kriminalne organizacije“ pravi su genijalci, zaslužuju Oskara za scenarij, režiju i glumu… Zaslužuju oni Oskara u svim kategorijama!

Veliki Vođa Plen Ki-mun snimljen je ovih dana sa suprugom ispred crkve. Rijetko se ona pojavljuje s njim u javnosti, neki kažu da ju je sram i da joj nije lako trpjeti ovu bezličnu, anemičnu masu… Tražio je od nje da kao i on na rever stavi zastavu ali nije… Presvukao je Plen Ki-mun odijelo, i od ponosnog komuniste postao uzorni katolik. Naglo je postao gorljivi vjernik i liže oltare gdje god stigne… a za maturalni rad u gimnaziji je napisao odvratni, ljigavi hvalospjev svojoj dragoj Partiji i komunizmu. Kakva je šansa da Plen Ki-mun zna izmoliti Oče Naš, Zdravo Marijo i Slava Ocu? Ali bez varanja, ako je moguće. Lipo ZNA SE. Sin Mario im se pričestio, a Plen Ki-mun je bio stariji kad se krstio, nego sin Mario kad se pričestio. Očekujemo da Stjepan Baloban član Komisije HBK nakon nadrealnog nastupa pred nedavne Izbore, sada događaj proglasi neradnim danom, a maloga odmah svecem.

Vrag je 90-tih uveo komunjare u crkvu i time uzeo pod svoje i komunjare i crkvenjake koji se prodali za državne škude. Vrag se slatko smije jer vrag uspjeh mjeri manjkom dječjeg smijeha, a toga je kod nas sve manje. U 2023. živorođeno je 32.047 djece ili gotovo 2000 manje nego 2022., kad ih je živorođeno 34.027, čime je nastavljen trend znatnog smanjenja broja živorođene djece. Primjerice, 2000. godine rođeno je 43.746 djece. Za vrijeme „mraka“, godine 1950. u Hrvatskoj se rodilo oko 95.000 beba. Zato je Plen Ki-mun „u pravu“ kad kaže: „Mi smo sada najbolji u smislu ekonomske, političke, financijske pozicioniranosti na karti svijeta, na karti Europe, nikada ovako snažni nismo bili.“ Istina ZNA SE! Plen Ki-mun je rekao da iz dišpeta želi treći mandat. Ne radi Hrvatske već radi sebe, ne zanima njega narod. On je jako čudan tip, u ovih osam godina niti jednom nije rekao da je nešto pogrešno napravio. Do sada je zbog korupcije otišlo trideset ministara.Sigurni smo da nas „kriminalna organizacija“ i  Izdajnički pokret neće ni ovaj put razočarati.

Hrvatska 2050 godine… „kriminalna organizacija“, Izdajnički pokret, Pupi i 2,5 milijuna Nepalaca … Stanje očaja, nema više nade za normalnu Hrvatsku… kriminal, korupcija, uhljebizam, nepotizam… prestrašno!

Fotografije Njonje privukle su pažnju javnosti. Njooooonjooooooo je pred neki dan stigao u sabor s vidno natečenim lijevim okom. Odmah su se u javnosti pojavile različite informacije kao: 

  • Jedni kažu pukla ga žena iza uha, nešto se glupirao, pa mu dala do znanja tko hlače nosi,
  • Drugi kažu da su se sreli se on i Bane kad se ovaj vraćao kući, udario ga Bane iako nije prešao u njegov trak,
  • Treći kažu da ga je uz pomoć pravoslavnog sveštenika urekao Milorad.
  • Neki kažu da se svađao u saboru ovih dana. Ta je osoba izgleda trudna, a ječmenac se dobije ako se zamjeriš trudnici. Da nije Anka noseća ili nedaj Bože Kristina, a da mi to ne znamo?
  • Zli jezici kažu da je jednostavno naletio na hemeroid,  anusna infekcija, prdn** mu Plen Ki-mun.

Da je Njonjo biti lako, Njonjo bi bio svatko… O, Njonjo, Njonjo dobri moj Njonjo….

Stvarni šef Izdajničkog pokreta Mario Radić 90-ih je bio optužen da je krao po srpskim kućama. Optužba je na kraju odbijena, no nije jasno je li do toga došlo iz proceduralnih razloga. Naime, Jozo Radić (nije mu rođak) koji je optužen zajedno s njim tvrdi da se krađa dogodila! Ovaj slučaj postao je još intrigantniji nakon što je Radić bez obrazloženja u zadnji tren odustao od funkcije potpredsjednika Vlade. Velika je to šteta jer nitko se ne bi bolje uklopio u „kriminalnu organizaciju“ od ovakvog lika. Možda je krađa po kućama ipak presitna aktivnost pa ga u  „kriminalnoj organizaciji“ smatraju nedovoljno sposobnim za ovo što rade njihovi dokazani kriminalci. Mora se priznati da je čovjek uspio u životu, od rabljenih veš mašina, televizora i štednjaka do milijunskih provizija… prava karijera. Nije ovo mala stvar, a samo se malo ogrnuo zastavom. Ovo je tipičan profil naših „poduzetnika“. Do 90-ih godina potpuni anonimusi, zanatlije, konobari, harmonikaši i slično, ali onda im naglo krenulo. U bivšoj mračnoj državi njihov poduzetnički genij se nije mogao iskazati, trebalo je čekati svjetlo demokracije, da se njihov talent razvije do neslućenih visina. Samo nebo im je granica. Znači „kriminalna organizacija“ ga drži za jaj**. Nije onda ni čudo što je „kriminalna organizacija“ bila sigurna da Izdajnički pokret mora sklopiti koaliciju sa njima. 

DP-ov politički tajnik (sada ministar Dabro) je na tiskovnoj konferenciji 15. ožujka 2021. na novinarsko pitanje što je po struci rekao da je magistar kineziologije i da je studirao tri godine. Nakon novinarske primjedbe da ne može biti magistar s tri godine, ispravio se i rekao: „Studirao sam 3 godine, ajde. Da, tako je, 5 godina.“  Istina Dabro je više za ustavnog suca ili guvernera HNB-a, šteta ga je potrošit za ministra poljoprivrede. Vjerujemo da je svojim “studiranjem” u Zagrebu i Travniku zadovoljio sve svoje birače kako one u domovini tako i one u BH dijaspori. Ono kad ne možeš završiti u Osijeku, ostaje ti još samo Travnik. Navodno je „Univerzitet“ u Travniku poznat po inovativnosti – nekoliko diploma su izdali s datumom „30 februar“. Nadamo se da će ovce, volovi, konji, magarci, koze, krave, tuke i kokoši odnosno sva hrvatska stoka biti zadovoljna njegovim izborom za ministra poljoprivrede. Dobili smo Teletabisa koji ne zna ni što je studirao, a kamoli poljoprivredu. Vjerojatno misli da je kineziologija nešto u vezi sa kinezima… teško da može biti ministrant a kamoli ministar. Kineziolog je izjavio: Najviše ću u fokusu imati Slavoniju, Baranju i Srijem…“ Jadni Slavonija, Baranja i Srijem , ali oni su to birali pa sad neka im bude. Sretno Slavonci. I ovaj lik treba podijeliti milijardu eura godišnje za potpore u poljoprivredi?!  Strašno!!! Je li ovaj lik ministar kakvog država i narod zaslužuju? Kineziolog ministar poljoprivrede, pravnik ministar gospodarstva… super.

Prije stranačkog skupa za EU izbore u ZD (24.05.) ministar Šima (od Novice) Erlić  je u obiteljskom kafiću Novikafe kod Kolone ugostio Plen Ki-muna. Ministar Šima (od Novice) Erlić objasnio je Plen Ki-munu kako je tata Novica teškom mukom „došao“ do kafića, kako je bivši vlasnik (očito Jugo-nostalgičar) tati pravio probleme i da mu se tata jedva „riješio“ bivšeg vlasnika kafića. Poslije je tata Novica dobio županijsku potporu za uređenje kafića, a Grad Zadar sada je pun razumijevanja za tatu Novicu. Logično ZNA SE! Sin je ministar, a tata Novica je u braniteljskoj mirovini, dobio i stan na Poluotoku… Spomenuo je kako su mu tatu Jugo-nostalgičari i komunjare politički proganjali pa su ga poslali na puni pansion u Remetinec. Iako mu nisu „ništa našli“ osudili su ga na rad za opće DOBRO! Pa on za svoje DOBRO radi cijeli život! Neki su mu htjeli osporiti i građevinsku dozvolu jer je parcela na kojoj su napravili vilu manja od 400 m2. Kao da je bitno kolika je parcela, radi se o ministru i njegovom tati, a zakoni vrijede za stoku sitnog zuba, a ne za ministre. Ministar se potrudio da mu prijateljica, jedna od „najaktivnijih“ saborskih zastupnica opet bude u saboru…    

Što reći. Nakon ovoga treba ići na Kamenita vrata i zapaliti svijeću. Moramo se pomoliti za Jadnu našu opljačkanu. Ovo postaje velika tragedija!

Hrvatska Laku noć!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime