SPASIMO HRVATSKU Vratit ćemo dvjesto tisuća Hrvata iz iseljeništva

0

Premda još uvijek na samom početku svoga političkog djelovanja, POKRET SPASIMO HRVATSKU postao je velik trn u oku raznim protivnicima i neprijateljima hrvatske države

Kako onima koji djeluju u okviru mainstream političkih stranaka, tako i onima koji kao spavači Udbe i sljedbenici jugo-komunizma na pojedinim “domoljubnim” i globalističkim portalima.

Pokret Spasimo Hrvatsku već je postao velik trn u oku raznim neprijateljima hrvatske države

Sve njih smeta činjenica što je naš glavni cilj, a to se može lako zaključiti i iz samog imena našeg pokreta, isključivo spasiti sadašnju hrvatsku državu kao suverenu državu hrvatskog naroda. Osim ozbiljne opasnosti koja prijeti od izbijanja nuklearnog rata, svijet je također suočen s još većom prijetnjom od izuzetno utjecajnih svjetskih centara moći, koji po svaku cijenu žele uništiti nacionalne države, a u ovom trenutku glavna su meta male države poput Hrvatske. Kroz tu prizmu treba gledati – dosad u američkoj povijesti nezamislive – napade na američkog predsjednika Donalda Trumpa, koji čitavu svoju nacionalnu politiku gradi na poruci “America first”, tj. Amerika na prvom mjestu.

Nažalost, u Hrvatskoj nema vođa poput Trumpa ili mađarskog Orbana. U Lijepoj Našoj sve je više onih – u svim političkim strankama i institucijama, od Ureda Predsjednice, Vlade, Hrvatskog sabora do medija, znanstvenih i gospodarskih tijela – čija se politika nedvojbeno sastoji od sljedećega: Prvo ja, onda Europska unija, a hrvatsku državu polako ćemo gasiti sukladno politici i zapovijedima velikih svjetskih centara moći, a posebnice Europske unije.

Istina će nam biti najvažnije oružje u obrani od neprijatelja hrvatske države

Iako mi imamo mnogo toga konstruktivnoga reći i poručiti hrvatskom narodu i svim hrvatskim građanima, od same najave osnivanja POKRETA SPASIMO HRVATSKU počela je medijska cenzura naših priopćenja za medije. Tragično je da u tom osobito prednjače neki “domoljubni” portali koji podržavaju zagovaratelja jedne europske države – Andreja Plenkovića i njegovog sadašnjeg HDZ-a, koji nije ni sjena onoga HDZ-a što ga je osnovao dr. Franjo Tuđman u cilju rušenja Titove Jugoslavije i stvaranja samostalne hrvatske države. Naravno, kako se pokret Spasimo Hrvatsku bude sve više širio u domovini i diljem iseljeništva, na nas će početi ozbiljni napadi, u kojima će se naši protivnici najviše služiti  lažnim vijestima, tj. fake news. No, mi smo već sada spremni na takve napade odgovoriti samo i jedino – ISTINOM.

U pola stoljeća aktivnog hrvatskog državotvornog djelovanja kao politički emigrant, novinar, menadžer i diplomat, u demokratskom društvu stekao sam više znanja i iskustva od svih sadašnjih državnih čelnika na najvišim razinama. Volio bih dobiti priliku s njima se sučeliti na bilo kojoj televiziji u Hrvatskoj, javnoj ili privatnoj, pa neka hrvatska javnost donese odluku temelji li se ova moja izjava na činjenici ili je samo prazna provokacija. Za nekoliko ću dana na blogu www.spasimohrvatsku.hr objaviti desetak stranica svoga životnog puta, u kojem ću iznijeti samo pet posto najvažnijih postignuća i sudjelovanja u svekolikoj borbi za hrvatsku državu, i to u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini te u političkoj emigraciji u Australiji.

U kratkoj najavi o osnivanju pokreta SPASIMO HRVATSKU izjavio sam da će naš pokret,   dobije li priliku sudjelovati u ozbiljnom kreiranju obnove hrvatskoga gospodarstva i znatnog povećavanja broja stanovnika u Hrvatskoj, u razdoblju od osam godina stvoriti uvjete za useljavanje i povratak DVJESTO TISUĆA pripadnika hrvatskog naroda diljem svijeta, svejedno radi li se o nedavno otišlim iseljenicima ili o pripadnicima prvog, drugog, trećeg ili četvrtog naraštaja hrvatskih iseljenika. Ja iza te izjave stojim s iskustvom, znanjem i programom koji sam sastavio na temelju iskustava najuspješnih država u svijetu kad je riječ o institucionalnom odnosu između države i njezinih iseljenika. Zanimljivo je kako me nitko dosad nije javno prozvao da sam šarlatan i da govorim gluposti.

Za Hrvatsku sam živio, a za spas Hrvatske spreman sam i umrijeti

Ja mogu biti i pijevac koji je počeo prerano kukurijekati. U svojih sedamdeset godina života bio sam spreman živjeti i boriti se za našu Hrvatsku i hrvatski narod u Republici Hrvatskoj i u Bosni i Hercegovini. Danas sam jednako spreman za očuvanje i spas Hrvatske i umrijeti. Poput Stjepana Radića, kojeg su u Beogradu 1928. godine smrtno ranili ondašnji članovi Vučićeve Srpske radikalne stranke, borit ću se svim mogućim političkim i demokratskim sredstvima u namjeri da u što kraćem vremenu oslobodim straha i prosvijetlim što veći broj Hrvatica i Hrvata koji su već digli ruke od Hrvatske i spremno čekaju modernu giljotinju ili spaljivanje na lomači nas heretika koji i dalje vjerujemo da možemo i moramo spasiti našu Hrvatsku, najljepšu zemlju na svijetu.

Pridružite nam se, a mi ćemo se pridružiti drugima i udružiti sve naše snage i potencijale s drugim poštenim i iskrenim domoljubima kojima je Hrvatska na prvom mjestu.

Antun Babić

Predsjednik Inicijativnog odbora Pokreta Spasimo Hrvatsku

Bivši pomoćnik ministra povratka i useljeništva 1997.-1998.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime