Županija prodala atraktivan prostor u centru Makarske suprugu općinske državne odvjetnice

5

Poslovni prostor u prizemlju zgrade u centru Makarske nedaleko od Pošte u  vlasništvu Županije Splitsko-dalmatinske prodan je za, kako neslužbeno doznajemo, 1.700 eura po metru četvornom

Riječ je o prostoru veličine cca.300 m2 koji je prvotno nuđen Gradu Makarskoj, no gradske vlasti nisu bile zainteresirane za kupovinu.

Prema neslužbenim informacijama, taj prostor je kupio Antonio Puharić, suprug općinske državne odvjetnice u Splitu, Biljane Puharić.

5 KOMENTARI

  1. Malo su pokrali, pa im poklonite i zgradu “Filipina”, kad može pekara, Zašto Biljčica ne bi imala bilježnički ured. neka vam velike hrvatine, a Kišin mali, gradonačelniče Makarske, to si napravio da ti izvuče oca Miroslava Brkana-Kišu od lupežarije bagerima i dr.

  2. Ne bojte se sugrađani, to će sve naš DORH istražit i to u tanane ako ima išta sumnjivo svi će u zatvor, ali je ko sumnja u Pravnu Državu, demokratsku pravnu stečevinu koju uživamo, koji nevjerni Tome.

  3. Jeli to ona što namješta kaznene progone da bi zaštitila supruge svojih čedića koji su izvlačili novac iz javnih poduzeća iz “ugrožene nacionalne manjine” koja je izvršila agresiju izazvavši rat u Hrvatskoj.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime