U utorak, 30. lipnja s koncertom Maksima Mrvice na Trgu pet bunara u 21.30 bit će otvoreno 21. Zadarsko kazališno ljeto.

Maksim Mrvica, naš najpoznatiji klavirski virtuoz,  u sklopu svoje svjetske klasične koncertne turneje izvest će klasična djela velikih skladatelja Musorgskog, Liszta, Chopina, Skrjabina te svoje najpoznatije obrade: Bohemian Rhapsody grupe Queen, teme iz filma Godfather i druge. Promovirat će i aktualni album Mezzo e Mezzo.  Cijena ulaznice iznosi 170,00 kuna , a mogu se kupiti na blagajni HNK Zadar, u poslovnicama Tiska i putem sustava Eventima.
Ovogodišnje Zadarsko kazališno ljeto u trajanju od 30. lipnja do 4. kolovoza donosi 10 kvalitetnih predstava različitih žanrova od kojih su dva premijerna naslova (KOLO, Zadarski plesni ansambl; Vanča Kljakovič, BRANITELJI, Glumačka radionica HNK Zadar ) i  po prvi put  trodnevni festival ZADAR JAZZ & BLUES (28-30.07.)  u organizaciji Turističke zajednice grada Zadra i Hrvatskog narodnog kazališta Zadar. Program će se odvijati na četiri lokacije: MAKSIM MRVICA (Trg pet bunara); predstave Kazališta lutaka Zadar, NEČISTI I DJEVOJKA i HAMLETOVA ISTINA i premijerna izvedba Zadarskog plesnog ansambla, KOLO u Kazalištu lutaka Zadar, ostale predstave na novoj lokaciji lapidarij Narodnog muzeja Zadar, a koncerti u dvorištu Muzeja antičkog stakla. Svi programi započinju u 21:30.   Cijena ulaznica za predstave iznosi 50,00 kuna, za koncerte (ZADAR JAZZ & BLUES) 60,00 kuna, a na dan koncerta ulaznica je 70,00 kuna .

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime