O konobi Gaj na jezeru Šćit, već smo pisali, no svakim novim posjetom, ponuda nas po tko zna koji put oduševi
Naš domaćin Ivan Šekelja ugostio nas je u lijepo uređenom apartmanu sa prekrasnim pogledom na veličanstveni Šćit. Kad smo se smjestili, spustili smo se u konobu, po običaju naručili burek kakvog nikad nigdje nismo jeli, a onda otkrili da se Šekelje bave i biodinamičkom poljoprivredo.
Da ne objašnjavamo puno što je biodinamika u poljoprivredi, začetoj prije gotovo stotinu godina u gradu Koberwitzu koji je tada pripadao Njemačkoj, a danas je poljski, dovoljno je reći da je riječ o najčišćoj ekološkoj proizvodnji. Spektar proizvoda poljoprivredne biodinamike obitelji Šekelja je velik.
Kupus, krumpir, češnjak, luk, prirodni sokovi, ukiseljeno povrće, džemovi, kobasice, panceta itd. Probali smo od svega pomalo i oduševljenje je krenulo po etapama. Prvo nas je privukao izgled, lijepe boje, potom nas je privukao miris, a na kraju i okus. Svakako našim čitateljima toplo preporučujemo odlazak na Šćit, posjet konobi Gaj!
Poštovani:
Dali mi možete poslati ponudu za prenoćište sa doručkom za 7. Osoba 4.noćenja oko 14,15,16,,04,2023 Vrijeme